Rakennamme voittavia työpaikkoja
Jokaisesta yrityksestä tulee lopulta ohjelmistoyritys. Avain digitaalisessa tulevaisuudessa menestymiseen on osaajasodan voittaminen. Se tarkoittaa menestymistä työntekijän elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Talented auttaa yrityksiä houkuttelemaan, rekrytoimaan ja pitämään parhaat ohjelmistoalan ammattilaiset Talent Acquisition-aktiviteettien, työnantajamielikuvatyön ja työntekijäkokemuksen kehittämisen keinoin.
Ota yhteyttä

Kilpailukykyisimmät saavat parhaat tekijät

Ohelmisto-osaajille riittää kysyntää, ja kilpailu kovenee tekijäpoolin aina vain kaventuessa. Houkuttelevimmilla yrityksillä on ketterä ja moderni kulttuuri, joka mukautuu ja muuttuu jatkuvasti kehittyvässä digimaailmassa. Loistava työntekijäkokemus aina palkkauksesta perehdytykseen ja kehityskeskusteluista tekijäpitoon. Sekä vahva ja erottuva työnantajakuva, jonka turvin houkutellaan tekijät taloon minimaalisin ponnistuksin ja kustannuksin.

Talentd auttaa organisaatiotanne pysymään kilpailukykyisenä kovenevassa talenttisodassa. Autamme teitä houkuttelemaan, rekrytoimaan ja pitämään parhaat ohjelmistoalan ammattilaiset.

Lisää ohjelmistokehittäjiä tiimiin?

Senior-tason ohjelmistoalan osaajien rekrytoiminen on hikistä työtä. Talent Acquisition -palvelumme tekevät sen helpoksi. Rekrytoi parhaat ohjelmisto-osaajat kanssamme suorahaun tai rekrytointikonsultoinnin keinoin.

  • Vaativat yksittäiset rekryt
  • Jatkuvat tarpeet
  • C-tason rekrytoinnit
  • Ulkoistetut rekrytointitoimeksiannot
  • In-house rekrytointikonsultointi

Tukea voittavan työpaikan rakentamiseen?

Parhaat IT-osaajat voivat valita, missä työskentelevät, ja kuumassa markkinassa työnantajana erottautuminen voi olla haastavaa. Autamme teitä houkuttelemaan haluamme osaajat ja pitämään heidät talossa.

  • Työnantajamielikuva
  • Työntekijäkokemus

Kysyttävää?