Yrityksille
Talented on kasvukumppani yrityksille, jotka etsivät senior-tason ohjelmistoalan osaajia rekrytointi- ja alihankintatarpeisiin, tai haluavat kasvattaa omaa IT-rekrytointi kyvykkyyttään.
Ota yhteyttä

2600+

Kehittäjää ja designeria yhteisössä

1000+

Itsenäistä konsulttia

10+

Vuotta työkokemusta (ka)

Rekrytointipalvelut


Yhteistyökumppaninamme tavoitat verkostomme yli 2600 IT-ammattilaista yhdestä paikasta, ja voit etsiä tarpeitasi vastaavia tekijöitä esimerkiksi erikoistumisen ja sijainnin perusteella portaalistamme. Lisäksi esittelemme sinulle aktiivisesti tekijöitä, jotka vastaavat osaamiskriteereitäsi ja ovat yrityksestäsi kiinnostuneita. Talenteillamme on keskimäärin yli 10 vuotta työkokemusta alalta.

Rekrytointipalvelumme auttavat sinua vaativissa yksittäisissä rekrytoinneissa ja kun etsit jatkuvaan tarpeeseen tietyn teknologian täsmäosaajaa tai generalistia.

Yhteyshenkilö

Janne Kuikka
Team Lead, myynti

Rekrykonsultointi

Rekrykonsultointi on moderni, joustava ja monipuolinen tapa parantaa talon menestystä rekrymarkkinoilla. Konsultin avulla yritys harppaa teknisissä rekrytoinneissa askeleen kohti tulevaisuutta.

Konsultoinnista hyötyvät erityisesti yritykset, jotka suunnittelevat suuria rekrytointihankkeita tai erityisen vaativia rekrytointeja. Alan perusteellisesti tuntevalta rekrykonsultilta saa apua myös seuraaviin:

–          tekniset arvioinnit ja haastattelut

          rekrytointiprosessin kehittäminen

          rekrytointistrategian rakentaminen

          työnantajamielikuvan kehittäminen

Yhteyshenkilö

Alina Saari
Team Lead, myynti
left-image

Alihankintapalvelut

Kun tarve on pikainen tai määräaikainen, yhteisömme yli 900 itsenäistä konsulttia tarjoavat ratkaisun. Konsulteillamme on keskimäärin 14 vuoden kokemus ohjelmistoalalta, ja tavoitat heidän joukostaan sekä yksittäiset kovan luokan ammattilaiset että tehokkaat tiimit projekteihisi.

Autamme myös pieniä yrityksiä ja tiimejä löytämään projekteja. Tsekkaa avoimet projektit täältä!

Yhteyshenkilö

Jani Muuronen
Team Lead, myynti

Talented Executive

Onko näköpiirissä uuden bisnesalueen haltuunotto tai tarvitseeko organisaationne digi-kyvykkyys hyppyä eteenpäin? Autamme teitä löytämään tarvitsemanne digijohtajat toimitusjohtajasta teknologia- ja digitaalisen liiketoiminnan johtajiin.

Yhteyshenkilö

Saku Tihveräinen
Talented Executive Agent

Hinnoittelu

Kertamaksu / Rekrytointipalvelut
20% vuosipalkasta kertamaksuna
Kertamaksu / Perinteinen malli
Lue lisää
Alihankinta
Tekijän tuntihinta neuvoteltavissa
Laskutetaan kuukausittain / Aika- ja materiaaliperusteinen laskutus sovitun tuntihinnan mukaan / Laskutetaan kuukausittain
Lue lisää

Kysyttävää?

UKK

Minulla on tarve [rooli], miten homma laitetaan liikkeelle?

Voit ottaa meihin yhteyttä joko alla olevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostia jollekin yllä esitellyistä henkilöistä. Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisen, jossa kuulisimme mielellämme lisää yrityksestänne ja tekijätarpeistanne.
Ota yhteyttä

Paljonko tämä maksaa?

Maksat vain allekirjoitetusta työsopimuksesta, eli jos löydät uuden työkaverin Talentedin kautta. Ei aloitusmaksua. Löydät hinnoittelun scrollaamalla hieman ylöspäin.

Olemme pieni yritys ja etsimme projekteja. Voiko Talented auttaa meitä?

Kyllä, autamme sekä pieniä yrityksiä että tiimejä löytämään projekteja.
Avoimet projektit
Katso kaikki