Rakennamme voittavia työpaikkoja
Jokaisesta yrityksestä tulee lopulta ohjelmistoyritys. Avain digitaalisessa tulevaisuudessa menestymiseen on osaajasodan voittaminen. Se tarkoittaa menestymistä työntekijän elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Talented auttaa yrityksiä houkuttelemaan, rekrytoimaan ja pitämään parhaat ohjelmistoalan ammattilaiset.
Ota yhteyttä

Kilpailukykyisimmät saavat parhaat tekijät

Ohjelmisto-osaajille riittää kysyntää, ja kilpailu kovenee tekijäpoolin aina vain kaventuessa. Houkuttelevimmilla yrityksillä on ketterä ja moderni kulttuuri, joka mukautuu ja muuttuu jatkuvasti kehittyvässä digimaailmassa. Loistava työntekijäkokemus aina palkkauksesta perehdytykseen ja kehityskeskusteluista tekijäpitoon. Sekä vahva ja erottuva työnantajakuva, jonka turvin houkutellaan tekijät taloon minimaalisin ponnistuksin ja kustannuksin.

Talented auttaa organisaatiotanne pysymään kilpailukykyisenä kovenevassa talenttisodassa rekrytoinnin, työnantajamielikuvatyön ja työntekijäkokemuksen kehittämisen keinoin.

Lisää ohjelmistokehittäjiä tiimiin?

Senior-tason ohjelmistoalan osaajien rekrytoiminen on hikistä työtä. Rekrytointipalvelumme tekevät sen helpoksi. Rekrytoi parhaat ohjelmisto-osaajat kanssamme suorahaun tai rekrytointikonsultoinnin keinoin.

  • Vaativat yksittäiset rekryt
  • Jatkuvat tarpeet
  • C-tason rekrytoinnit
  • Ulkoistetut rekrytointitoimeksiannot
  • In-house rekrytointikonsultointi

Tukea voittavan työpaikan rakentamiseen?

Parhaat IT-osaajat voivat valita, missä työskentelevät, ja kuumassa markkinassa työnantajana erottautuminen voi olla haastavaa. Autamme teitä houkuttelemaan haluamme osaajat ja pitämään heidät talossa.

  • Työnantajamielikuva
  • Työntekijäkokemus

Rekrytoinnin ja työnantajamielikuvatyön pakettiratkaisut

Aloita rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehittäminen kevyesti pakettiratkaisujemme avulla: palvelupaketteja niin digitiimin kasvattamisen, kilpailijoista erottautumisen kuin työnantajamielikuvatyön mittaamisen tueksi. Rakenna lukuisista vaihtoehdoistamme yrityksenne tarpeisiin istuva kokonaisuus!

Kysyttävää?