Avoimet työpaikat
Etsimme jatkuvasti lisää mahtavia tyyppejä tiimiimme! Olitpa sitten rekrytoinnin, työnantajamielikuvatyön tai IT-myynnin ammattilainen, tai jonkin muun aihealueen osaaja, kuulisimme mielellämme sinusta. Tutustu meihin ja tsekkaa avoimet työpaikkamme – rakennetaan yhdessä parempaa työelämää!

Me olemme Talented

Talented on kasvava mutta maanläheinen yritys, jossa ihmiset tukevat toisiaan yli tiimi-, yritys- ja maarajojen. Rakennamme yhdessä parempaa työelämää.

Ajatuksemme paremmasta työelämästä ei koske vain asiakkaitamme: Talentedilla  jokainen voi muovata rooliaan omannäköisekseen. Tarjoamme omia uratavoitteita tukevia työmahdollisuuksia sekä tilaisuuden kehittyä ammattilaisena erittäin moniulotteisella ja mielenkiintoisella alalla.

Mikäli mietit millaista Talentedilla työskentely on, anna tiimimme kertoa heidän rooleistaan sekä Talentedin arjesta ja kulttuurista!

Löydä tuleva tiimisi

Suorahaku

Suorahakutiimii työskentelee rekrytointitoimeksiantojen parissa Talentedin toimistolla, auttaen IT-osaajia ja yrityksiä löytämään toisilleen parhaat matchit. Tiimi myös tukee työnhakijoita aina haastatteluihin valmistautumisesta sopimuksen tekoon.

Tämä rooli tarjoaa huikean mahdollisuuden kasvaa nopeasti IT-rekrytointien huippuasiantuntijaksi ja työskennellä niin kuumien startupien kuin isojen kansainvälisten yritysten kanssa.

Kasvukonsultti, rekrytointi

Kokenut rekrytointikonsultti työskentelee itsenäisesti osana asiakkaan tiimiä. Työtehtävät voivat asiakkaasta riippuen sisältää muun muassa seuraavia vastuita: sourcing, hakijakokemuksen kehittäminen, työnantajamielikuvatyö ja rekrystrategian suunnittelu.

Kasvukonsultti, työnantajamielikuvatyö

Työnantajamielikuvatyön kasvukonsultti työskentelee asiakkaalla auttaen tätä rakentamaan erottuvaa ja houkuttelevaa työnantajabrändiä sekä sitouttamaan työntekijöitä loistavalla työntekijäkokemuksella. Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi työnantajalupauksen kirkastamista, hakijakokemuksen kehittämistä, suunnitelmallista rekrytointimarkkinointia ja ulkoista viestintää.
left-image

Edut ja palkkaus

Tarjoamme työvälineiden, lounaskortin, mukavien huppareiden ja modernien toimistotilojen lisäksi myös paljon muita etuja työntekijöillemme:

  • Kattava työterveys ja matkavakuutus
  • Rekrytointibonukset
  • Pyöräetu
  • Joustoa ja vapautta tehdä töitä missä ja milloin vain, konsultoinnissa toki asiakkaiden toiveet huomioon ottaen.
  • Mahdollisuus vaikuttaa; kulttuurimme perustuu avoimuuteen, läpinäkyvyyteen ja matalaan hierarkiaan.
  • 1:1 keskusteluja ja työnohjausta, jotta voit menestyä ja kasvaa roolissasi.
  • Työskentelemme yli tiimirajojen kohti samaa tavoitetta, parempaa työelämää. Juhlistamme pieniä ja suuria merkkipaaluja yhdessä!

Palkkaus

Rekrytointi- tai konsultoinnin parissa työskenteleville meillä on käytössä provisioperusteisen palkkamalli. Tuntihinta vaihtelee projekteittain. Talentedilla rekrytointitoimeksiantojen ja työnantajamielikuvatyön parissa työskenteleville maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa ja bonuksia onnistumisista.

Juuri nyt haemme

Rekrytointiprosessimme

1
Ota yhteyttä

Lähetä meille ansioluettelosi ja kerro miksi haluaisit tiimikaveriksemme. Emme malta odottaa, että saamme tutustua sinuun!

2
Tutustutaan

Ensimmäisessä keskustelussa tutustumme puolin ja toisin: Jutellaan tavoitteistasi ja haaveistasi sekä miten ne sopivat yrityksemme tulevaisuuden suunnitelmiin. Tutustutaan myös tarkemmin liiketoimintaamme, kulttuuriimme sekä työnkuvaan.

3
Tiimin tapaaminen

Tapaat tulevia tiimikavereitasi ja kuulet, millaista meillä on työskennellä. Saat mahdollisuuden kysyä mitä tahansa Talentedin arjesta, tiimeistä ja työkulttuurista!

4
Tervetuloa Talentedille!

Tiedämme, että uudessa työpaikassa aloittaminen voi viedä energiaa. Haluamme varmistaa sinulle sulavan perehdytyksen uuteen roolisi. Tutustutaan tulevaan toimistoosi ja uusiin työkavereihisi ja katsotaan kuntoon käytännön asiat, joilla pääset mukavasti alkuun. 

right-image