Parhaat työpaikat ohjelmistokehittäjille
Talented yhdistää senior-tason ohjelmistoalan ammattilaiset houkuttelevimpien teknologiayritysten työmahdollisuuksien kanssa. Autamme sinua nappaamaan haluamasi työpaikan ja tarjoamme tietoa palkoista, työnantajista ja IT-alan markkinasta. Ilmaiseksi.
Avoimet työpaikat

Ainutlaatuisia työmahdollisuuksia

Tutustu IT-alan kiehtovimpiin työmahdollisuuksiin! Me Talentedilla autamme tarkoin valittuja yrityksiä, uraauurtavista startupeista suuriin ja vakiintuneisiin yrityksiin, palkkaamaan senior-tason ohjelmistokehittäjiä. 

Tsekkaa avoimet työpaikat ja hae sinua kiinnostaviin rooleihin. Autamme sinua nappaamaan työpaikan ja tekemään urasi kannalta parhaan päätöksen tarjoamalla puolueetonta informaatiota työnantajien kulttuureista, rekrytointiprosesseista ja palkoista. Poistamme tiedon epäsymmetrian työnhausta ja teemme siitä rennompaa ja tasa-arvoisempaa!

Jätä avoin hakemus

Mikäli et tällä kertaa löytänyt mitään mielenkiintoista, jätä meille avoin hakemus niin pidämme sinut mielessä tulevien työmahdollisuuksien suhteen.

Freelance-ohjelmistokehittäjä?

Talented kuuluu Witted Megacorpiin, NASDAQ First North Growht Market -listattuun ohjelmistoyritykseen, joka työllistää yli 500 henkeä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Yhdysvalloissa. Witted auttaa freelance-ohjelmistokehittäjiä löytämään heidän taitojaan ja mieltymyksiään vastaavat softaprojektit – veloituksetta. Sinun tarvitsee vain kertoa kriteerisi.