Unohda perinteinen työnhaku.
Devaajana sinulla on varaa valita, kenen kelkkaan lähdet. Työnhaku voi silti käydä työstä: eri työnantajiin tutustuminen on työlästä, haastattelut jännittävät, eikä urapolku välttämättä loista edessä selkeänä. Saammeko auttaa?
Hae omaa Agenttia

Palveluksessasi

Me Talentedilla toimimme agenttinasi työnhaussa ja etsimme sinulle työmahdollisuudet, jotka istuvat tarpeisiisi ja uratavoitteisiisi. Saat tukea myös työhaastatteluun ja palkkaneuvotteluun valmistautumiseen sekä sopimuskysymyksiin, jotta sinulla olisi kaikki työkalut unelmiesi työpaikan nappaamiseksi. Kaikki palvelumme ovat ilmaisia.

Näin se toimii:

1
Ota yhteyttä

Uteliaisuus riittää syyksi. Ei haittaa yhtään, vaikka olisitkin tyytyväinen nykyiseen työhösi.

2
Tutustutaan

Mekin olemme uteliaita: haluamme tietää, minkälainen olisi unelmiesi ura, minkälaisia teknologioita mieluiten rassaisit, ja minkälainen tausta sinulla on.

3
Ota rennosti

Me tutkimme tilanteen ja esittelemme sinulle 150 huolella valitun kumppanimme kotimaisten ja kansainvälisten työmahdollisuuksien joukosta ne, jotka istuvat tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Jos kiinnostut, yhdistämme sinut yrityksen päättäjien kanssa ja olemme tukenasi koko matkan haastatteluista sopimukseen.

4
Jutellaan

Ellei uusi työ tunnu ajankohtaiselta, mietimme mielellämme kaverina reittejä kohti tavoitteidesi saavuttamista ja kerromme, mihin suuntaan alasi kehittyy: voimme esimerkiksi vinkata, minkälaisia taitoja sinun kannattaisi tulevaisuutta ajatellen lisätä portfolioosi.

Talentit kertovat

Etsin ensin sopivaa työtä itse, mutta en oikein löytänyt mitään mielekästä. Sitten kerroin ajatuksistani Talentedille. Seuraavana päivänä puhelin soi, että nyt olisi tarjolla tällainen paikka SOK:lla.

Samuli Hakoniemi
Talentit kertovat

Ehdottomasti parasta prosessissa oli henkilökohtainen palvelu ja se, kuinka minut kohdattiin. Tarpeeni kohdattiin aidosti ja minulla oli hyvä fiilis siitä, että minua kuunnellaan.

Pekka Ahtonen
Talentit kertovat

I wasn’t actively looking for a new workplace, but I decided to check what was out there. I got in touch with Talented and got a new job quickly. Long story short, it has been the easiest way of finding a new job in my life!

Irina Koski
Talentit kertovat

You can be sure that Talented is going to be listening to what you want to do, not what the companies are looking for.

Goncalo Pestana
Talentit kertovat

I was surprised by the wide array of offers I could choose from at Talented. Career coaching helped me in what direction I’d like to take my career and choosing the right job for me.

Antti Tuomaala
Talentit kertovat

One of the best things is the personal touch and trust, it truly feels like the agents are working for me. I can turn to the guys and ask for their advice and I know it won’t be an issue.

Nur Sah Ketene
Talentit kertovat

IT-ala oli minulle entuudestaan tuttu, mutta Talented onnistui esittelemään minulle yrityksiä joista en ollut kuullutkaan. Kiinnostava työnantaja löytyi nopeasti ja työt alkoivat kolmen viikon päästä.

Jemina Lehmuskoski
Talentit kertovat

The word to describe Talented is personal. The process is about you. They want to get to know who you are and find you a good match.

Esa Tiusanen
Talentit kertovat

Pretty much every option that was thrown at me was something I was very interested in. It was just choosing the best from the really good set up of options that I had.

Nikhil Dev Chunchu

Unelmiesi työ odottaa.

Sinun täytyy vain kertoa, millainen se olisi. Agenttimme hoitavat loput. Hae omaa agenttia ja ota ohituskaista kohti työtä, jota rakastat!

Freelance-ohjelmistokehittäjä?

Witted auttaa freelance-ohjelmistokehittäjiä löytämään heidän taitojaan ja mieltymyksiään vastaavat softaprojektit – veloituksetta. Sinun tarvitsee vain kertoa kriteerisi.

Olitpa jo kokenut kehäkettu ja etsit seuraavaa projektia, tai vasta harkitset yrittäjyyttä, Witted auttaa sinua kaikissa urasi vaiheissa!

UKK

Miten haen omaa agenttia?

Omaa agenttia voit hakea täyttämällä nettisivuiltamme löytyvän lomakkeen. Parhaiten voimme auttaa mid-senior tason osaajia, joilla on useampi vuosi työkokemusta ja todistettu track record. Yhteisöömme ovat kuitenkin tervetulleita kaikentasoiset kehittäjät, designerit ja muut digiosaajat.

Joudunko sitoutumaan johonkin?

Yhteisöömme liittyminen tai oman agentin hakeminen ei sitouta sinua mihinkään. Voit keskeyttää prosessin milloin tahansa. Jos löydät uuden työn omia reittejäsi pitkin, se on täysin ok! Meille on tärkeintä että sinä saavutat uratavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Olet aina lämpimästi tervetullut takaisin käyttämään palvelujamme!

Nykyinen työnantajani on kumppaninne...

Vaalimme Talenttiemme yksityisyyttä, sillä työpaikan vaihtaminen on suuri henkilökohtainen muutos ja ymmärrämme asian herkkälaatuisuuden. Ei siis huolta, kumppanimme eivät näe ketkä kartoittavat työmahdollisuuksiaan kauttamme.