Tietosuojaseloste

Yleiskatsaus siitä, kuinka käsittelemme tietojasi yksityisyyttäsi kunnioittaen

 

– Keräämme informaatiota asiakkaistamme (Talentit) pystyäksemme löytämään parhaiten sopivat työpaikat tai projektit jokaiselle yksilölle
– Emme myy emmekä anna informaatiota kolmansille osapuolille
– Käsittelemme informaatiota yksityisyyttäsi kunnioittaen ja luottamuksellisesti, samankaltaisesti kuin asianajaja-asiakas suhteessa

 

Talentedin tietosuojaseloste

 

Kuka tietojasi käsittelee

Talented Solutions Oy (“Talented”, “me”)

Kaikukatu 4 C, 3rd floor

00530 Helsinki

webmaster@talented.fi

 

Yhteyshenkilö

Teemu Tiilikainen (DPO)

teemu.tiilikainen@talented.fi

 

Tietosuojaselosteen tarkoitus

Tarjotaksemme palvelujamme ja löytääksemme sinulle sopivimmat työpaikat tai projektit, meidän tarvitsee kerätä tietoja sinusta. Tämä tietosuojaseloste kertoo, millaista informaatiota keräämme sinusta ja mihin sitä käytetään.  Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan ystävällisesti yhteyttä.

 

Mihin tarkoitukseen keräämme sinusta tietoja? 

Keräämme sinusta ammatillisia tietoja, jotta voimme löytää sinulle parhaiten sopivat työpaikat tai projekti. Tämä tarkoittaa, että käytämme tietojasi esitelläksemme taitojasi ja työhistoriaasi potentiaalisille työnantajille ja yhteistyökumppaneillemme, jotka etsivät tekijöitä Talentedin avulla.

 

Millaista tietoa keräämme?

Alustamme sisältää tietoa, jota yksilöt (Talentit) ovat itsestään antaneet.

Jotta voimme tarjota potentiaalisille työnantajille ja kumppaneille hyödyllistä tietoa sinusta, pyydämme sinua toimittamaan seuraavat tiedot:

– etu- ja sukunimi
– sähköposti
– puhelinnumero
– asuinpaikka
– ammatilliset taidot
– ammatillinen profiili
– työhistoria

 

Miten saamme tietojasi? 

Keräämme vain tiedot, jotka olet antanut meille täyttäessäsi sivuiltamme löytyvän lomakkeen, tai kun olemme kontaktoineet sinua.

Käytämme myös evästeitä, joiden kautta saamme tiedon mm. tietyn selaimen käyttäytymisestä sivulla (ladatut sivut, vietetty aika sivuilla, käytetty päätelaite ja sijainti).


Tietojen siirto Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle

Yleiskäytäntönä emme säilytä tietojasi tai salli pääsyä niihin Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelta.

Jotkut yhteistyökumppanimme, jotka tarjoavat työpaikkoja ja projekteja ja joilla on pääsy alustoillemme, saattavat sijaita ETA:n ulkopuolella, ja siksi he voivat käyttää tietojasi ETA: n ulkopuolelta. Tällaisissa tapauksissa varmistamme tiedonsiirron laillisuuden esimerkiksi allekirjoittamalla vakiosopimuslausekkeet, jotka perustuvat Euroopan komission sovellettavaan päätökseen tällaisen kumppanin kanssa.

Turvallisuus

Luottamuksellisuus on meille tärkeää. Käsittelemme kaikki antamasi tiedot luottamuksellisesti ja vain sellaisten Talentedin työntekijöiden toimesta, joiden on välttämätöntä nähdä tietosi tehdäkseen työnsä. Annamme tietosi vain valitsemillesi yrityksille. Lisäksi olemme tehneet toimenpiteitä varmistaaksemme, että tietosi suojataan asianmukaisilla teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä, kuten salaus ja käyttöoikeuksien hallinta.

 

Kuinka kauan säilytämme tietoja?

Yleiskäytäntönä säilytämme tietojasi kahden vuoden ajan viimeisimmästä kontaktista kanssasi.

Lisäksi tietyissä tapauksissa meidän on tallennettava joitain tietoja, joita vaaditaan sovittuihin, vireillä oleviin ja / tai suoritettuihin toimeksiantoihin. Tietoja säilytetään niin kauan kuin on välttämätöntä varmistaaksemme oikeutesi ja velvollisuutesi, jotka liittyvät tällaisiin toimeksiantoihin (esim. laskutus ja sopimusvelvoitteet)  ja kirjanpitoon.

Voit aina pyytää meitä poistamaan tietosi järjestelmästämme tai poistamaan ne siinä määrin kuin ne eivät ole tarpeen edellä mainittuihin tarkoituksiin.

 

Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää pääsyä Talentedin käsittelemiin henkilötietoihisi sekä niiden poistamista ja korjaamista. Voit myös lähettää meille muita sovellettavan lain mukaisia ​​pyyntöjä, kuten tietojen käsittelyn rajoittaminen tai siirtäminen toiselle rekisterinpitäjälle. Ole hyvä ja lähetä kaikki tietosi koskevat pyynnöt tässä dokumentissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Muuta

Tietosuojalakia valvoo Suomessa tietosuojavaltuutettu. Jos haluat tehdä valituksen henkilötietojen käsittelystä tai sinulla on muita tietosuojavaltuutetun lainkäyttövaltaan kuuluvia kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutetun toimistoon ohjeiden mukaan osoitteessa www.tietosuoja.fi.