Rakennamme vahvoja työnantajabrändejä
Menestyäksesi ylikuumentuneella IT-alan osaajamarkkinassa, tarvitset vahvan työnantajabrändin. Talented auttaa yrityksiä houkuttelemaan ja pitämään IT-osaajat työnantajamielikuvakonsultoinnin avulla. Osaamisemme ja työkalupakkimme on hyödynnettävissä millä tahansa alalla, paikallisista globaaleihin organisaatioihin.
Ota yhteyttä

Mikä on teidän työnantajamielikuvatyön haasteenne?

Kisa parhaista IT-osaajista kovenee kovenemistaan. Jos IT-ammattilaisten houkuttelu, rekrytointi ja pitäminen tuntuu ajoittain haastavalta, et ole yksin. Tutkitaan työnantajamielikuvaanne yhdessä ja selvitetään kehityskohteet. Autamme yritystänne rakentamaan vetovoimaisen työnantajabrändin, oli lähtöpiste mikä tahansa.

Työnantajamielikuvatyö ratkaisut

Ratkaisut

Kuvaus: Työnantajamielikuvan rakentaminen alusta.

Kenelle: Yrityksille, jotka eivät ole vielä aloittaneet työnantajamielikuvatyötä ja joilta puuttuu sisäinen osaaminen.

Mitä saat: Rakenna ja kehitä työnantajamielikuvaa pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Kun pohjatyö on tehty (työnantajalupaus, strategia, urasivut), työn sisältö määräytyy prioriteettiesi mukaan. 1-2 konsulttia.

Kesto: 12+ kk

Kuvaus: Työnantajamielikuvatyön yhtenäistäminen.

Kenelle: Yrityksille, joissa työnantajamielikuvatyötä tehdään muun työn ohessa, ja tekemiseen halutaan johdonmukaisuutta.

Mitä saat: Selvitetään työnantajamilikuvanne nykytila ja kehityskohteet, tai jos tämä on teille jo selvää, keskitymme siihen missä apuamme kaivataan eniten. 1 konsultti.

Kesto: <6-12 kk

Kuvaus: Keskittyminen yhteen aktiviteettiin tai yhden osa-alueen kehittämiseen.

Kenelle: Yrityksille, jotka tarvitsevat lisäresursseja työnantajamielikuvatyöhön.

Mitä saat: Väliaikaista tukea valittujen aktiviteettien toteuttamiseen ja tai työnantajamielikuvan kehittämiseen. Työn sisältö ja konsulttien määrä määräytyy tarpeesi mukaan.

Kesto: <6 kk

Referenssit

Päijät-Sote

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluista vastaava Päijät-Sote sai laskettua IT-rekrytointiensa kustannuksia panostamalla työnantajamielikuvaan Talentedin tuella. Projekti sisälsi muun muassa:

  • Rekrytointikäytäntöjen ja hakijakokemuksen kehittämistä
  • Uusien urasivujen rakentamisen teknisille rekrytoinneille
  • Työnantajamielikuva-vetoisen sisällön tuottamista
  • Työnantajalupauksen viilaamista

Tuloksena Päijät-Sote on vastaanottanut ennätysmäärän orgaanisia työhakemuksia.

Mavericks

Ohjelmistokonsultointiyritys Mavericks tarve uusille työntekijöille on jatkuva. Talented suunnitteli ja toteutti Mavericksille työnantajamielikuva-vetoisen rekrytointikampanjan, jonka avulla haluttiin kasvattaa brändin tunnettuutta ja laskea talent sourcing-kustannuksia. Tulokset puhuvat puolestaan.

  • 5800 kampanjasivun katselukertaa 
  • Neljä julkaisua mediassa
  • 40 työhakemusta
  • 6 palkattua työntekijää

Tutustu myös

Työnantajamielikuvatyön pakettiratkaisut

Aloita työnantajabrändin kehittäminen kevyesti ja helposti pakettiratkaisujemme avulla: Palveluja niin digitiimin kasvattamiseen, kilpailijoista erottautumiseen kuin työnantajamielikuvan mittaamiseen.
Tutustu paketteihin

Työnantajamielikuvatyön haasteet

Työnantajabrändejä kehitettäessä törmätään usein samoihin haasteisiin. Tutustu niistä yleisimpiin ja lataa ilmaiset oppaamme.
Lue lisää

Strateginen työnantajamielikuvatyö

Kohti strategisempaa työnantajamielikuvatyötä? Näillä kolmella vaiheella pääset alkuun!
Lue lisää

Kerro meille, kuinka voisimme auttaa!