Paremman työelämän puolesta
Perinteinen tech-rekrytointi tuottaa onnettomia ihmisiä. Talented on devaajien vastaisku headhuntereiden epäolennaisille massaviesteille, rekrytoijien heikolle toimialatuntemukselle ja luovaa ongelmanratkaisutyötä ymmärtämättömille yrityskulttuureille.

Talentedin tarina

Kaikki haluavat oman ohjelmistokehittäjän, mutta eivät aina tiedä, mistä sellaisen voisi löytää ja miten erottautua houkuttelevana vaihtoehtona lukuisten vaihtoehtojen joukosta.

Kokenut devaaja ei jää tässä markkinatilanteessa ilman työpaikkaa, mutta haluttuna olemisessa on kääntöpuolensa. Niitä ovat esimerkiksi headhuntereiden hakuampumat massaviestit LinkedInissä ja työhaastattelut, joissa rekrytoija puhuu kehittäjäkandidaatin kanssa aivan eri kieltä.

Me näimme, että sekä kehittäjät että yritykset tarvitsivat tukea löytääkseen yhteisen sävelen. Päätimme tarttua toimeen ja ryhtyä rakentamaan parempaa työelämää.

Valitsimme voiman valoisan puolen: päätimme kehittää työelämää ensisijaisesti devaajien näkökulmasta, tekijän etu edellä. 

Sillä taipaleella olemme edelleen. Mukanamme kulkee nyt jo yli 3000 softa-alan ammattilaista, jotka saavat meiltä tukea uusien haasteiden etsimiseen, urapolun pohtimiseen, projektien löytämiseen ja muihin työelämän kiemuroihin.

2016
Perustettu
4
Toimistoa
4000+
Jäsentä yhteisössä
150+
Kumppaniyritystä

Kenelle?

Työnhakijalle

Etsimme sinulle työelämän mukavuusalueen, oli mielessäsi jo tarkka tavoite tai vasta haaveenpoikanen.
Lue lisää

Itsenäiselle konsultille

Keskity työhön, älä sen etsimiseen. Me hoidamme asiakashankinnan puolestasi.
Lue lisää

Yrityksille

Täältä ne kokeneet ohjelmistokehittäjät ja designerit löytyvät.
Lue lisää
FAQ

Mitä Talented on

Missio

Tehdä työelämästä parempi sekä tekijöille että yrityksille - ymmärtämällä sekä ihmisiä että teknologiaa.

Visio

Kaikki alan osaajat ovat työssään onnellisia, minkä johdosta yritykset kukoistavat.

Arvot

Helposti lähestyttävä

Talented ei ole näyttäviä sisääntuloja ja leveilyä, vaan maanläheinen, ystävänkaltainen työelämän olkapää. Meidät on tehty mukavista collegepaidoista, uniikista toimialan tietämyksestä ja aidosta halusta tehdä työelämästä parempaa kaikille osapuolille.

Rohkea ja päättäväinen

Maailmaa ei voi muuttaa tekemättä mitään. Puhumalla ongelmista niiden oikeilla nimillä ja etsimällä ratkaisuja yhdessä aiomme tehdä työelämästä parempaa sekä tekijöille että yrityksille.

Läpinäkyvä

Avoimuus ja rehellisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Pyrimme toimimaan täysin läpinäkyvästi jokaisen sidosryhmän kanssa kuitenkaan riskeeraamatta kenenkään yksityisyyttä.

Kokeileva

Hiireily ei ole meidän juttumme. Innostumme helposti uusista ideoista ja reagoimme niihin nopeasti testaamalla niitä.

Yhteys

Uudet asiakkuudet
Ohjelmistokehityspalvelut
Jani Muuronen
Ohjelmistokehityspalvelut
Tiina Hapuoja
Ohjelmistokehityspalvelut
Rekrytointipalvelut
Janne Kuikka
Rekrytointipalvelut
Aino Järvenpää
Rekrytointipalvelut
Tiina Eronen
Kasvukonsultointi
Toimistotontut
Alina Saari
CEO
Teemu Tiilikainen
COO
Henry Lehto
Markkinointijohtaja

Meille töihin?

Remmiimme tarvitaan jatkuvasti lisää rekrytoinnin ammattilaisia. Pysymme valppaina myös varsinaisten hakujen ulkopuolella, sillä tottakai haluamme hyvät tyypit meille töihin!

Ajatuksemme paremmasta työelämästä ei koske vain asiakkaitamme: meillä jokainen voi muovata rooliaan oman näköisekseen, ja mihin tahansa yritystoimintamme osa-alueeseen pääsee halutessaan vaikuttamaan. Olitpa sitten rekrytoinnin, työnantajamielikuvatyön tai IT myynnin ammattilainen, tai jonkin muun aihealueen osaaja, kuulisimme mielellämme sinusta. Tsekkaa avoimet paikkamme täältä.

 

Mietitkö, millaista Talentedilla olisi olla töissä? Työntekijämme kertovat!