Webinaarit ja workshopit
Haluaisitko oppia lisää IT rekrytoinnista ja työnantajamielikuvan rakentamisesta? Osallistu maksuttomiin webinaareihimme ja workshoppeihin, ja opi kuinka tehostaa rekrytointiprosesseja, houkutella ohjelmisto-osaajia ja menestyä digitaalisessa tulevaisuudessa.
Tulevat koulutukset

Tulevat webinaarit

Näin onnistut kansainvälisissä rekrytoinneissa

Tässä webinaarissa paneudumme kansainvälisten rekrytointien haasteisiin ja mahdollisuuksiin, Suomen työmarkkinan vetovoimatekijöihin sekä relokaatioprosessiin.

 Päivämäärä: ke 30.11.2022
Lue lisää

Modernin IT-rekrytoinnin muistilista

Oletko havainnut organisaatiossasi tech osaajien tarvetta? Etkö tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Markkinakatsaus niille, joilla ei ole aiempaa kovaa tietämystä IT-markkinan realiteeteista ja kohderyhmän vaatimuksista.

 Päivämäärä: ke 14.12.2022
Lue lisää

Työnantajalupauksen rakentaminen

Työnantajalupaus (EVP) on yksi työnantajamielikuvatyön keskeisimpiä käsitteitä. Tässä webinaarissa käymme läpi mikä työnantajalupaus on, miksi yritys tarvitsee sellaisen ja kuinka muotoilet työnantajalupauksen organisaatiollenne. Tämä webinaari pidetään englanniksi.

 Päivämäärä: ke 11.1.2023
Lue lisää

Rekrytointiprosessin rakentaminen

Jos yrityksestänne vielä uupuu strukturoitu rekrytointiprosessi, tämä webinaari on sinulle! Opit mitä kaikkea laadukas rekrytointiprosessi syö ja miten taata tasa-laatuinen kokemus kandeille. Lisäksi saat työkaluja ja vinkkejä rekrytointiprosessin itsenäiseen rakentamiseen.

 Päivämäärä: ke 25.1.2023
Lue lisää

Kysyttävää?

Kirsi Kytökorpi
Sonja Heikkilä