Webinaarit ja workshopit
Haluaisitko oppia lisää osaajahankinnasta, työnantajamielikuvatyöstä ja työntekijäkokemuksesta? Tervetuloa Talentedin maksuttomiin webinaareihin ja workshoppeihin hankkimaan uusia taitoja, oivalluksia ja ystäviä!
Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat

Talented x Minjon: Kuinka erottautua työnantajana vuonna 2023

Minjonin ja Talentedin yhteiswebinaarissa pureudutaan työnantajien erottautumiskeinoihin, joiden avulla houkutella ja sitouttaa työntekijöitä vuonna 2023.

Työnantajabrändin ja työntekijäkokemuksen mittaaminen

Tässä webinaarissa tutustumme hyödyllisiin mittareihin ja keinoihin, joiden avulla voit kehittää yrityksenne työnantajabrändiä ja työntekijäkokemusta.

Rekrytointi 2033

Miltä näyttää rekrytoinnin ja rekrytoijan työnkuvan tulevaisuus? Tervetuloa kuulemaan ammattirekrytoijan rekrytointialan laajempia trendejä pohdiskelevaan tulevaisuuskatsaukseen!

Monimuotoisten tiimien rakentaminen

Tässä webinaarissa sukellamme diversiteetin eri ulottuvuuksiin ja tarjoamme konkreettisia vinkkejä inklusiivisemman rekrytointiprosessin luomiseen, sekä miten houkutella ja palkata monimuotoisia tiimejä.

Rekrytointiprosessin rakentaminen

Tässä webinaarissa pääset oivaltamaan, mitä kaikkea laadukas rekrytointiprosessi syö, mitä huomioida prosessin suunnittelussa ja miten taata tasalaatuinen kokemus kandeille. Lisäksi saat työkaluja rekrytointiprosessin itsenäiseen rakentamiseen ja voit jo webinaarin aikana ryhtyä hahmottelemaan omaa prosessianne.

Näin onnistut kansainvälisissä rekrytoinneissa

Tässä webinaarissa paneudumme Suomen työmarkkinan vetovoimatekijöihin ja relokaatioprosessiin, ja tarjoamme osallistujalle uusia näkökulmia kansainväliseen rekrytointiin. Webinaari on suunnattu organisaatioille, jotka suunnittelevat tekevänsä nyt tai tulevaisuudessa kansainvälisiä rekrytointeja.

Modernin IT-rekrytoinnin muistilista

Tämä webinaari on loistava markkinakatsaus organisaatioille, jotka haluavat saada ajantasaisen katsauksen IT-markkinan rekrytoinnin realiteeteista. Saat kattavan käsityksen siitä, kuinka rekrytoida menestyksekkäästi kuumassa markkinassa, jossa työntekijät valitsevat työnantajansa.

Työnantajalupauksen perusteet

Hyvä työnantajalupaus voi olla avainasemassa siinä, kuinka paljon huippuosaajia yritykset onnistuvat rekrytoimaan. Tässä webinaarissa käymme läpi, mikä työnantajalupaus on, miksi sellainen tulee olla ja kuinka määritellä se organisaatiollenne.

Työnantajamielikuvatyön mittarit

Jotta voit keskittyä työnantajamielikuvatyössä oikeisiin asioihin, tarvitset tueksesi dataa. Tässä workshopissa pääset analysoimaan yrityksenne nykyisiä EB-aktiviteetteja, asettamaan EB-työlle tavoitteet sekä oppimaan yleisimmistä mittareista ja miten hyödyntää kerättyä dataa.

Työntekijäpersoona

Työntekijäpersoona on kuvitteellinen henkilö, joka edustaa yrityksen suurempaa kohderyhmää. Tämä workshop auttaa oivaltamaan, ketä yrityksenne tavoittelee, mikä motivoi kohderyhmäänne ja mitä priorisoida rekrytoinnissa ja markkinoinnissa, jotta yrityksenne olisi mahdollisimman houkutteleva vaihtoehto tavoittelemillenne osaajille.

Kysyttävää?

Kirsi Kytökorpi
Sonja Heikkilä