Yrityksille
Ohjelmistokehittäjiä oikealla osaamisprofiililla rekry- ja alihankintatarpeisiin.
Ota yhteyttä

2000+

Devaajaa ja designeria yhteisössä

900+

Aktiivista freelancer konsulttia

10+

vuotta työkokemusta (ka)

Rekrytointipalvelut


Yhteistyökumppaninamme tavoitat verkostomme yli 2000 IT-ammattilaista yhdestä paikasta, ja voit etsiä tarpeitasi vastaavia tekijöitä esimerkiksi erikoistumisen ja sijainnin perusteella portaalistamme. Lisäksi esittelemme sinulle aktiivisesti tekijöitä, jotka vastaavat osaamiskriteereitäsi ja ovat yrityksestäsi kiinnostuneita. Talenteillamme on keskimäärin yli 10 vuotta työkokemusta alalta.

Rekrytointipalvelumme auttavat sinua vaativissa yksittäisissä rekrytoinneissa ja kun etsit jatkuvaan tarpeeseen tietyn teknologian täsmäosaajaa tai generalistia.

right-image
left-image

Konsulttipalvelut

Kun tarve on pikainen tai määräaikainen, yhteisömme yli 900 aktiivista softakonsulttia tarjoavat ratkaisun. Konsulteillamme on keskimäärin 14 vuoden kokemus alalta, ja tavoitat heidän joukostaan sekä yksittäiset kovan luokan ammattilaiset että tehokkaat tiimit projekteihisi.

Apua asiakashankintaan

Tiimi tyhjäkäynnillä? Autamme pieniä yrityksiä ja tiimejä löytämään projekteja.

right-image
left-image

Rekrykonsultointi

Rekrykonsultointi on moderni, joustava ja monipuolinen tapa parantaa talon menestystä rekrymarkkinoilla. Konsultin avulla yritys harppaa teknisissä rekrytoinneissa askeleen kohti tulevaisuutta.

Konsultoinnista hyötyvät erityisesti yritykset, jotka suunnittelevat suuria rekrytointihankkeita tai erityisen vaativia rekrytointeja. Alan perusteellisesti tuntevalta rekrykonsultilta saa apua myös seuraaviin:

–          tekniset arvioinnit ja haastattelut

          devaajaystävällisen rekrytointiprosessin kehittäminen

          rekrytointistrategian rakentaminen

          työnantajamielikuvan kehittäminen

Talented Executive

Onko näköpiirissä uuden bisnesalueen haltuunotto tai tarvitseeko organisaationne digi-kyvykkyys hyppyä eteenpäin? Autamme teitä löytämään tarvitsemanne digijohtajat toimitusjohtajasta teknologia- ja digitaalisen liiketoiminnan johtajiin.

Yhteistyö

Mitä odotamme yhteistyökumppaneiltamme?

Olemme kiinnostuneita työskentelemään yritysten kanssa, jotka suosivat moderneja työskentelytapoja, itseohjautuvuutta ja matalaa hierarkiaa.

Avoin keskusteluyhteys yrityksesi kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Haluamme pysyä tilanteen tasalla sekä nykyhetkestä että tulevaisuuden suunnitelmista, jotta voimme reagoida nopeasti työntekijöiden ja konsulttien tarpeeseen. 

Toimintamme perustuu läpinäkyvyyteen ja luottamukseen, ja jaamme informaatiota avoimesti molemmin puolin pöytää. Samaa odotamme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Hinnoittelu

Kertamaksu
20% vuosipalkasta kertamaksuna
Kertamaksu / Perinteinen malli
Lue lisää
Freelancer-konsultit
Tekijän tuntihinta neuvoteltavissa
Aika- ja materiaaliperusteinen laskutus sovitun tuntihinnan mukaan / Laskutetaan kuukausittain
Lue lisää

Jutellaan!

Rami Ahonen
Talent Agent, Yhteistyökumppanit
Saku Tihveräinen
Talented Executive Agent

UKK

Minulla on tarve [rooli], miten homma laitetaan liikkeelle?

Voit ottaa meihin yhteyttä joko alla olevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostia jollekin yllä esitellyistä henkilöistä. Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisen, jossa kuulisimme mielellämme lisää yrityksestänne ja tekijätarpeistanne.
Ota yhteyttä

Paljonko tämä maksaa?

Maksat vain allekirjoitetusta työsopimuksesta, eli jos löydät uuden työkaverin Talentedin kautta. Ei aloitusmaksua. Löydät hinnoittelun scrollaamalla hieman ylöspäin.

Olemme pieni yritys ja etsimme projekteja. Voiko Talented auttaa meitä?

Kyllä, autamme sekä pieniä yrityksiä että tiimejä löytämään projekteja.
Avoimet projektit
Katso kaikki