IT-osaajamarkkinassa poikkeuksellinen tilanne
IT-alalla on poikkeuksellinen markkinatilanne. Tekijöitä on vapaana enemmän kuin aikoihin, mutta kilpailua samoista osaajista on huomattavasti vähemmän. Erityisesti konsulttitaloissa painetaan nyt jarrua ja markkinalle vapautuu kovatasoisia osaajia. Näkemyksemme mukaan myös freelancereita on vapaana enemmän. Digitaaliseen kehitykseen panostaville yrityksille tämä tarkoittaa hyviä uutisia: Nyt on loistava aika investoida kasvuun ja houkutella markkinan parhaat tekijät itselleen!
poikkeuksellinen markkinatilanne helpottaa it-osaajahankintaa
Lähde: Witted Insights

Witted Insights on kuukausittainen katsaus Pohjoismaiden ohjelmistokonsultointibisneksen markkinatilanteeseen. Raportti tutkii yli 130 yrityksen henkilömäärän kehitystä sekä alan projektitarjonnan ja itsenäisten ohjelmistokonsulttien tuntihintojen kehitystä. Talented on osa Witted konsernia.

Nyt on paras hetki rakentaa omaa digikyvykkyyttä

Jokaisesta yrityksestä tulee lopulta ohjelmistoyritys, jolloin softakehityksestä tulee  liiketoiminnan strateginen ydin. Sitä ei pidä ulkoistaa, vaan ohjelmistokehityksen johtamisen tulee olla omissa näpeissä. Näin osaaminen rakentuu sinulle, ei toimittajalle.

Poikkeuksellinen markkinatilanne tarjoaa loistavat puitteet oman digikyvykkyyden rakentamiselle ja digitiimien kasvattamiselle. Talented on strateginen osaajahankinnan kumppanisi, jonka avulla houkuttelet, rekrytoit ja pidät parhaat ohjelmistoalan ammattilaiset.

left-image

Ota yhteyttä

Laita rattaat pyörimään jättämällä yhteystietosi tai varaamalla suoraan juttutuokio myyjämme kanssa sinulle sopivana ajankohtana!

 

Jätä yhteystietosi →

Buukkaa tapaaminen →

Talented on IT-johdon strateginen kasvukumppani

Kasvukumppani

Uuden liiketoiminnan kehitys ja kasvu tarvitsee osaavia tekijöitä. IT-alan tekijöistä on ollut pitkään huutava pula. Me Talentedilla autamme erottautumaan ja houkuttelemaan asiakkaillemme parhaat osaajat kasvun mahdollistamiseksi.

Kohderyhmätuntemus

Jatkuva keskusteluyhteys yhteisömme kehittäjien ja suunnittelijoiden kanssa pitää meidät kärryillä siitä, missä ”skenessä” mennään ja mikä on osaajamarkkinan tilanne.

Toimialatuntemus

Kun tekee laajaa yhteistyötä useiden erilaisten toimijoiden kanssa, muodostuu kattava käsitys alan tilanteesta ja ajankohtaisista trendeistä. Autamme teitä hahmottamaan vahvuuksianne ja heikkouksianne suhteessa muihin toimijoihin.

Palvelumme

Kasvukonsultointi

Joustava ja monipuolinen tapa rekrytoida digitaalisia ja luovia rooleja, sekä kehittää rekrytointiprosesseja. Tarvitsitpa sitten puhtaasti lisäapua rekrytointien läpivientiin tai tukea prosessien tehostamiseen, voimme auttaa. Tarpeenne mukaan kasvukonsulttimme voivat hoitaa valittua rekrytointiprosessin osaa tai vastata koko prosessin läpiviennistä. Kasvukonsultoinnissa Talentedin konsultti työskentelee osana asiakkaan tiimiä tavoitteiden toteutumiseksi.

 • Sourcing, headhunting, screening
 • Tekniset arvioinnit, haastattelutuki, testaus
 • Rekrytointiprosessin ja hakijakokemuksen kehittäminen
 • Kansainväliset rekrytoinnit
 • Rekrytointistrategia
right-image

Suorahaku

Helppo ja tehokas tapa rekrytoida IT-osaajia ja johtoa. Etsimme ja esittelemme teille organisaatiostanne tosissaan kiinnostuneet, tarpeitanne vastaavat validoidut kandit. Suorahaun ja hakemusrumban sijaan pääsette suoraan tapaamaan teitä kiinnostavat henkilöt.

 • Vaativat yksittäiset rekryt
 • Jatkuvat tarpeet
 • Spesialistit
 • Generalistit
 • C-tason rekrytoinnit (CDO, CTO, CEO)

Työnantajamielikuva

Erotu kilpailijoista, houkuttele parhaat osaajat ja sitouta työntekijöitä vahvan työnantajabrändin avulla. Osaamisemme ja työkalupakkimme on hyödynnettävissä millä tahansa alalla, paikallisista globaaleihin organisaatioihin.

 • Strategia
 • Yksittäiset aktiviteetit
 • Kehitystyö
 • Työntekijäkokemus

Ota yhteyttä

Laita rattaat pyörimään jättämällä yhteystietosi tai varaamalla suoraan juttutuokio myyjämme kanssa sinulle sopivana ajankohtana!

 

Jätä yhteystietosi →

Buukkaa tapaaminen →

right-image

Toimintamallimme

1
Ota yhteyttä

Olipa sinulla tavoite kirkkaana mielessä tai vasta pohdit seuraavaa peliliikettä, kuulisimme sinusta mielellämme.

2
Tarpeen kartoitus

Emme malta odottaa, että pääsemme tutustumaan liiketoimintaanne, yrityskulttuuriinne ja rekrytarpeisiinne. Huolellisen perehtymisen jälkeen osaamme löytää teille parhaan teknisen ja kulttuurillisen matchin, tai vaihtoehtoisesti  ehdottaa tavoitteitanne tukevat työnantajamielikuvatyön kehitysaskeleet.

3
Hinnoittelu ja sopimusasiat

Suorahaun hinnoittelu on success fee -perusteinen: 20% palkatun henkilön vuosipalkasta kertamaksuna. Lisäksi hinnoitteluun kuuluu 3000 EUR etukäteismaksu, joka vähennetään rekrytoinnin onnistuessa kertamaksusta.

Rekrytointikonsultoinnin ja työnantajamielikuvatyön hinnoittelu on aika ja materia perusteinen. Tuntihinta sovitaan projektin vaatimusten ja yksityiskohtien mukaan.

right-image

Kysyttävää?

Lataa Modernin IT-rekrytoinnin muistilista -webinaaritallenne

Tämä webinaari kokoaa yhteen kaiken, mitä sinun tulee tietää tämän päivän IT-rekrytoinnin realiteeteista!

 • IT-rekrytoinnin erityispiirteet ja markkinan nykytila
 • IT-osaajamarkkinan realiteetit ja vaatimukset
 • Mistä kokeneita IT-osaajia löytää ja miten heitä houkutellaan
 • Mitä IT-osaajat odottavat ja toivovat työnantajilta ja rekrytointiprosessilta
right-image