fi en

Koodarin top 50 työpaikkaa 2024

07 helmi 2024 by Sonja

Vuoden 2024 Koodarin top 50 työpaikkaa -lista on täällä! Tutustu ohjelmistokehittäjien suosikkityöpaikkoihin ja löydä uusi suunta urallesi.

Me Talentedilla autamme senior-tason ohjelmistokehittäjiä löytämään ainutlaatuisia työmahdollisuuksia. Olemme auttaneet tuhansia kehittäjiä löytämään unelmiensa työpaikan, ja meille on syntynyt hyvä käsitys siitä, missä yrityksissä ohjelmistokehittäjät viihtyvät.

Devaajien kanssa käymämme keskustelut kiteytyvät tässä top 50 listassa, josta löydät vain devaajaystävällisiä yrityksiä. Tämän vuoden listassa korostuvat yritykset, jotka tarjoavat työntekijöilleen monipuolisia uramahdollisuuksia, merkityksellisyyttä, vakautta ja hyvää työn ja vapaa-ajan tasapainoa.


Talented yhdistää senior-tason ohjelmistoalan ammattilaiset houkuttelevimpien teknologiayritysten työmahdollisuuksien kanssa. Lisäksi autamme yrityksiä houkuttelemaan, rekrytoimaan ja pitämään parhaat ohjelmistoalan ammattilaiset.

Miten IT-konsultointi­bisneksellä menee? Tilaa Witted Insights!

Witted Insights on kuukausittainen katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointi­bisneksen markkina­tilanteeseen. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi kuukausittaisen uutiskirjeen Wittedin tietosuojaselosteen mukaisesti.