fi en

Koodarin Top 50 työpaikkaa

10 marras 2017 by Maria Kotaniemi

Jokaiselle ohjelmistokehittäjälle on tällä hetkellä noin 40 avointa työpaikkaa, joten työpaikoista ei ole pulaa. Tänä kovan kysynnän aikana koodarin haasteena on löytää paikka, jossa oikeasti viihtyy ja jonne menisi, vaikka olisi voittanut 20 miltsiä lotossa. Paikka, jossa työkavereista tulee parhaita kavereitasi, pääset oppimaan ja kehittymään, ja missä työpanostasi arvostetaan.

Tästä inspiroituneina kokosimme listan Suomen kovimmista työpaikoista koodarin näkökulmasta. Tietenkään ei ole olemassa yhtä Suomen tai Euroopan parasta työpaikkaa, sillä jokainen arvostaa eri asioita. Työpaikka joka on minulle maailman paras, ei välttämättä ole sitä sinulle. Olemme tähän mennessä jututtaneet yli 500 kehittäjää ja lista on syntynyt näiden keskusteluiden pohjalta. On turvallista sanoa, että meille on syntynyt hyvä käsitys siitä, missä firmoissa koodaajat viihtyvät.


Koodarin top 50 työpaikkaa, olkaa hyvä! 

 

Lue myös: 
Näin kirjoitat CV:n, jotka rekrytoijat rakastavat
Näin nappaat (minkä tahansa) työpaikan
Mitä ohjelmistokehittäjä voi pyytää työhaastattelussa


Talented on ohjelmistokehittäjien yhteisö, joka pyrkii ravistelemaan yleistä tapaa rekrytoida ohjelmistoalan ammattilaisia Suomessa ja maailmalla. Yhteisöön kuuluu yli 2000 ohjelmistokehittäjää ja yli 150 kumppaniyritystä. Talented auttaa yhteisönsä jäseniä uusien työpaikkojen ja projektien löytämisessä, urapolun pohtimisessa ja yrittäjäksi ryhtymisessä täysin ilmaiseksi. Liity yhteisöön!

Tukea työnhakuun tai urapolun pohdintaan? Hae omaa Agenttia!👇