fi en

Koodarin Top 50 työpaikkaa

10 marras 2017 by Maria Kotaniemi

Edit: Tsekkaa tuoreimmat muutokset Koodarin top 50 työpaikkaa 2024 -listasta!

Jokaiselle ohjelmistokehittäjälle on tällä hetkellä noin 40 avointa työpaikkaa, joten työpaikoista ei ole pulaa. Tänä kovan kysynnän aikana koodarin haasteena on löytää paikka, jossa oikeasti viihtyy ja jonne menisi, vaikka olisi voittanut 20 miltsiä lotossa. Paikka, jossa työkavereista tulee parhaita kavereitasi, pääset oppimaan ja kehittymään, ja missä työpanostasi arvostetaan.

Tästä inspiroituneina kokosimme listan Suomen kovimmista työpaikoista koodarin näkökulmasta. Tietenkään ei ole olemassa yhtä Suomen tai Euroopan parasta työpaikkaa, sillä jokainen arvostaa eri asioita. Työpaikka joka on minulle maailman paras, ei välttämättä ole sitä sinulle. Olemme tähän mennessä jututtaneet yli 500 kehittäjää ja lista on syntynyt näiden keskusteluiden pohjalta. On turvallista sanoa, että meille on syntynyt hyvä käsitys siitä, missä firmoissa koodaajat viihtyvät.


Koodarin top 50 työpaikkaa, olkaa hyvä! 

 

Lue myös: 
Näin kirjoitat CV:n, jotka rekrytoijat rakastavat
Näin nappaat (minkä tahansa) työpaikan
Mitä ohjelmistokehittäjä voi pyytää työhaastattelussa


Talented pyrkii ravistelemaan yleistä tapaa rekrytoida ohjelmistoalan ammattilaisia Suomessa ja maailmalla. Autamme senior-tason IT- ja digiosaajia löytämään paremmin istuvia työpaikkoja ja projekteja. Lisäksi autamme yrityksiä digitaalisen kompetenssin kehittämisessä ja devaajamarkkinassa erottautumisessa.

Pysy ajantasalla Suomen ohjelmistoalan kuulumisista ja kuumimmista työmahdollisuuksista – Liity Talented-yhteisön Slackiin!

Mikäli haluaisit tukeamme työnhakuun tai urapolun pohdintaan, hae omaa Agenttia!👇

Miten IT-konsultointi­bisneksellä menee? Tilaa Witted Insights!

Witted Insights on kuukausittainen katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointi­bisneksen markkina­tilanteeseen. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi kuukausittaisen uutiskirjeen Wittedin tietosuojaselosteen mukaisesti.