Notcast
Notcast-podcast on Talentedin tuottama IT-alaan keskittyvä hyvän mielen keskustelusarja, jonka vieraina kuullaan mielenkiintoisia henkilöitä startup yrittäjistä aivotutkijoihin. Löydät Notcastin Soundcloudista, Spotifysta sekä Apple podcasteista.
Apple podcastit

10. Markus Mörsky / Talented Freelancer

Markus Mörsky on marinoitunut ohjelmistokehittäjä ja freelancer, joka sai kunnian olla ensimmäinen Talented Norjan kautta projektissa oleva Talentti. Tässä Notcast -jaksossa Markus jakaa mietteitään tuosta Norjan projektista sekä vinkkinsä niille, jotka harkitsevat freelanceriksi lähtemistä. Mitkä ovat konsultin tärkeimmät pehmeät taidot? Mitkä ovat tämän hetken “must-know” teknologiat?Entä miten ottaa uusia teknologioita haltuun?

9. Auta Tommi ja Petteri

Auta Tommi ja Petteri -jaksossa saimme vieraaksi Vuoden Rekrytoija (2019) Petteri Tuomimaan, joka vetää Varjon rekrytointia. Jaksossa Petteri ja Tommi vastaavat "kuuntelijoiden", eli IT-rekry-Slackissä esitettyihin, anonyymeihin kysymyksiin tech rekrytoinnista. Mikäli haluat oman kysymyksesi mukaan seuraavaan Auta Tommi ja Petteri -jaksoon, voit lähettää sen osoitteeseen hello@talented.fi.

8. Matemaatikko Maria Pusa

Talentedin Teemu Tiilikainen saa vieraakseen Data Science Consultant Maria Pusan, joka kehitti Finavialle lentokoneiden paikoitusta ohjaavan algoritmin. Hesari kirjoitti elokuussa 2019, kuinka Pusa tarttui laskimeen ja toi koneet alas, mutta menikö se oikeasti niin? Marian mainitsema Fissioreaktori-blogi. Helsingin Sanomien juttu

7. Rekrytoija Tiia Hietala

Talentedin Tommi Talja ja Goforen Tiia Hietala tutustuivat taannoin Rekryleirillä, ja kaksikolla riittää juttua niin rekrytoinnin kuin rekrytoijien yhteistön kehittämisestä.

6. Miika Karppinen / Esiintymispelko

Mitä tapahtuu, kun laitetaan kaksi puhumisesta ja esiintymisestä nauttivaa herrasmiestä saman pöydän ääreen keskustelemaan esiintymispelosta ja sen vaikutuksista työuraan? Miten esiintymispelosta voi päästä eroon? Kuuntele Tommi Taljan  ja Miika Karppisen ajatuksia aiheesta tässä Talented Notcastin jo kuudennessa jaksossa!

5. Justus Hämäläinen / Growth Hacking

Mitä on growth hacking, millaista osaamista se vaatii ja miten päästä alkuun? Talentedin Tommi Talja sukeltaa tässä Notcast jaksossa kasvuhakkeroinnin kiehtovaan maailmaan Growth Hacker Justus Hämäläisen kanssa.

4. Aivotutkija Minna Huotilainen

Neljännessä Notcast jaksossa mikin taakse istuivat Talentedin Teemu Tiilikainen ja Helsingin yliopiston aivotutkija Minna Huotilainen. Kaksikko keskusteli IT-alasta, erilaisista työympäristöistä, työhyvinvoinnista sekä aivoista. Kuuntele, onko Minnalla ilmoitukset päällä puhelimessa ja miten Piilaaksossa vallitseva evoluutiovaikutuksen puute vaikuttaa aivojen kehitykseen.

3. Petri Avikainen / Kaiku Health

Tällä kertaa mikin taakse istui Kaiku Health:in VP of Engineering Petri Avikainen. Jaksossa Petri ja Harri keskustelevat mielekkäästä työstä ja siitä, kuinka teknologia voi auttaa syöpähoidoissa.

2. Timo Lappi / Heltti

Notcastin toisen jakson vieraana kuullaan Heltti Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Timo Lappi. Voiko yrittäjäksi ryhtymistä verrata rakastumiseen?

1. Sami Ruotsalainen / New Things Co

Talented Notcastin ihka ensimmäisenä vieraana kuullaan Talentedin toimitusjohtajan Harrin hyvä ystävä ja New Things Companyn perustaja ja toimitusjohtaja Sami Ruotsalainen. Sami ja Harri keskustelevat NTC:n haasteista ja kasvusuunnitelmista, kuinka NTC:lle voi päästä töihin ja kuinka kulttuurin itsemäärittely toimii startup ympäristössä.