fi en

Koodarin top 50 työpaikkaa 2021

07 joulu 2020 by Maria Kotaniemi

Edit: Tsekkaa tuoreimmat muutokset Koodarin top 50 työpaikkaa 2024 -listasta!

Hurjan suosion saavuttanut Koodarin top 50 työpaikkaa -lista on taas täällä! Mikäli haaveissa on uusi työpaikka ohjelmistokehityksen parissa tai vain uteliaana katselet ympärillesi, toivomme että inspiroidut listastamme, josta löydät ohjelmistokehittäjien 50 suosikkityöpaikkaa. Listan työpaikat ovat devaajaystävällisiä, eli siellä toteutuvat työntekijöiden autonomia ja itseohjautuvuus, matala hierarkia eikä kenenkään tarvitse tehdä kellarissa töitä, ellei itse tahdo.

 

Onko yrityksenne ihan super työpaikka, johon jokaisen tätä listausta lukevan devaajan tulisi tutustua? Ensi vuoden listauksen yritysten kartoitus on käynnissä – Ota yhteyttä Tiinaan niin tutustutaan!

Tiina Suuronen
tiina.suuronen@talented.fi
+358 50 373 6568

Lue myös: Parhaat työpaikat ohjelmistokehittäjälle

 


Talented yhdistää senior-tason ohjelmistoalan ammattilaiset houkuttelevimpien teknologiayritysten työmahdollisuuksien kanssa. Lisäksi autamme yrityksiä houkuttelemaan, rekrytoimaan ja pitämään parhaat ohjelmistoalan ammattilaiset.

Miten IT-konsultointi­bisneksellä menee? Tilaa Witted Insights!

Witted Insights on kuukausittainen katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointi­bisneksen markkina­tilanteeseen. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi kuukausittaisen uutiskirjeen Wittedin tietosuojaselosteen mukaisesti.