Workshop: Luo oma työntekijäpersoona
Työntekijäpersoona on kuvitteellinen henkilö, joka edustaa yrityksen suurempaa kohderyhmää. Tässä ilmaisessa online workshopissa autamme sinua oivaltamaan, mikä motivoi yrityksenne työntekijäkohderyhmää ja mitä priorisoida rekrytoinnissa ja markkinoinnissa, jotta yrityksenne olisi mahdollisimman houkutteleva vaihtoehto tavoittelemillenne osaajille.
Ilmoittaudu

Työntekijäpersoonat auttavat ymmärtämään työntekijöitäsi

Työntekijäpersoonien tutkiminen auttaa organisaatioita ymmärtämään työelämää työntekijälähtöisesti, sekä parantamaan työntekijäkokemusta ja sitoutumista. Kun tiedät, mikä kohderyhmääsi motivoi ja turhauttaa, pystyt huomioimaan nämä ainutlaatuiset ominaisuudet HR ja rekrytointiaktiviteeteissa sekä viestiä niistä potentiaalisille työntekijöille tehokkaasti.

Tätä silmällä pitäen, tämä workshop sopii parhaiten:

  • Johto: Pitkän aikavälin osaajahankintasuunnitelma
  • HR: Työntekijäkokemuksen ja sitoutumisen parantaminen
  • Markkinointi: Samaistuttavien viestikärkien löytäminen
  • Rekrytointi: Hakijaviestinnnän tehostaminen

Workshopin sisältö

Tässä 60 minuutin mittaisessa online workshopissa pääset luomaan ihanteellisen työntekijäpersoonan. Workshopin jälkeen havainnot on helppo sisällyttää osaajahankinnan ja rekrymarkkinoinnin aktiviteetteihin, jotta yrityksenne onnistuisi houkuttelemaan kohderyhmäänsä paremmin.

  • Personointi: Millaisia osaajia etsit
  • Kohderyhmän motivaattorit ja turhautumistekijät
  • Jatkotoimenpiteet: Toimet, joiden avulla yritys voi korostaa kohderyhmän motivaattoreita ja turhautumistekijöitä
right-image

IlmoittautuminenSeuraava webinaari järjestetään 23.11.2022 klo 8.30. Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.

left-image

Tutustu kouluttajaan

Kirsi Kytökorpi on työnantajamielikuvatyön ja työntekijäkokemuksen ammattilainen, jonka työkalupakkiin kuuluvat niin strateginen suunnittelu, prosessien tehostaminen kuin erilaiset tukevat markkinointitoimenpiteetkin. Kun puhutaan ITC markkinan osaajahankinnasta, Kirsiltä löytyy kokemusta ja näkemystä tilanteeseen kuin tilanteeseen, yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta.

Kysyttävää?

Kirsi Kytökorpi