Talented x Minjon: Kuinka erottautua työnantajana vuonna 2023 -webinaari
Miten erottautua menestyksekkäästi kuumassa markkinassa, jossa työntekijät valitsevat työnantajansa? Tässä Minjonin ja Talentedin yhteiswebinaarissa pääset kuulemaan eri toimialojen osaajien odotuksista sekä tärkeimmistä erottautumiskeinoista vuonna 2023.
Ilmoittaudu

Houkuttele ja sitouta parhaita osaajia

Osaajapula ja myös työntekijöiden muuttuvat odotukset ja asenteet työelämästä ovat asettaneet uusia haasteita yritysten rekrytoinneille. Tässä yhteiswebinaarissa pohditaan eri toimialojen näkökulmasta, miten tunnistaa yrityksen aitoja erottautumistekijöitä, välttää sokerikuorrutuksia osaajien houkuttelussa ja sitouttaa työntekijöitä kestävästi. 

Webinaari on suunnattu rekrytoiville esihenkilöille ja liiketoimintajohdolle, jotka tunnistavat työnantajamielikuvan sekä oikeiden osaajien rekrytoinnin ja sitouttamisen merkityksen yrityksen kestävälle kasvulle.

Webinaarin sisältö

Tässä webinaarissa Minjonin ja Talentedin rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehittämisen asiantuntijat käyvät läpi kuusi juuri nyt pinnalla olevaa teemaa, joiden avulla houkutella ja sitouttaa työntekijöitä. Webinaarissa käydään läpi muun muassa

  • Miten erottautuminen auttaa houkuttelemaan oikeita osaajia
  • Työntekijän elinkaaren eri vaiheita yrityksen ja osaajan näkökulmista
  • Kaupallisen, juridisen ja IT-alan erityispiirteet ja eroavaisuudet
right-image

Ilmoittaudu webinaariinSeuraava webinaari järjestetään 31.5.2023 klo 10. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake.

Tutustu asiantuntijoihin

left-image

Annasofia Grönholm

Talentedilla Employer Branding -konsulttina työskentelevä Annasofia Grönholm päätyi jo lähes 10 vuotta sitten tutkimaan yliopistossa työnantajamielikuvatyötä sen konseptointivaiheessa. Urallaan Annasofia on toiminut markkinoinnin ja työnantajamielikuvan kehittämisen vastuutehtävissä useassa eri maassa, niin isoissa kuin pienissä yrityksissä.

 Laura Airila

Laura Airila on asiantuntijarekrytointeja tekevän rekrytointiyritys Minjonin toimitusjohtaja ja osakas. 6 vuotta Minjonilla rekrytointialan parissa ovat osoittaneet, kuinka tärkeää työnantajana erottuminen on parhaiden osaajien houkuttelemiseksi.

right-image