Webinaari: Näin onnistut kansainvälisissä rekrytoinneissa
Tässä webinaarissa paneudumme Suomen työmarkkinan vetovoimatekijöihin ja relokaatioprosessiin, ja tarjoamme osallistujalle uusia näkökulmia kansainväliseen rekrytointiin. Webinaari on suunnattu organisaatioille, jotka suunnittelevat tekevänsä nyt tai tulevaisuudessa kansainvälisiä rekrytointeja.
Ilmoittaudu

Kansainväliset rekrytoinnit apuna osaajapulassa

Osaajapula erityisesti IT-alalla on johtanut tilanteeseen, jossa yritysten on ollut yhä vaikeampaa löytää osaajia kotosuomesta. Krooniseksi muodostunut osaajapula taas on monelle yritykselle liiketoiminnan kasvun este, ja yrityksiltä vaaditaankin uusia keinoja työvoiman rekrytointiin. Yksi tehokas keino on rekrytoida osaajia ulkomailta.

Webinaarin sisältö

Markkinalta löytyy useita toimijoita, jotka tarjoavat kansainvälisten osaajien rekrytointia palveluna. Monessa organisaatiossa on kuitenkin halu nostaa omaa kyvykkyyttä hoitaa kansainvälisiä rekrytointeja menestyksekkäästi.  Tämä webinaari tarjoaa työkaluja juuri siihen:

  • Suomen työmarkkinan vetovoimatekijät
  • Relokaatioprosessi
  • KV rekrytoinnin ja relokaation haasteet ja mahdollisuudet
right-image

IlmoittautuminenSeuraava webinaari järjestetään 30.11.2022 klo 8.30. Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.

Tutustu kouluttajiin

left-image

Annasofia Grönholm

Employer Branding -konsulttina työskentelevä Annasofia Grönholm päätyi jo lähes 10 vuotta sitten tutkimaan yliopistossa työnantajamielikuvatyötä sen konseptointivaiheessa. Urallaan Annasofia on toiminut markkinoinnin ja työnantajamielikuvan kehittämisen vastuutehtävissä useassa eri maassa, niin isoissa kuin pienissä yrityksissä.

Milla Saari

Milla Saari on rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehittämisen ammattilainen, jonka työssä kansainväliset rekrytoinnit ovat olleet vahvasti mukana jo pitkään. Millalta löytyy kokemusta useilta eri toimialoilta IT-sektorista konepajateollisuuteen.

right-image

Kysyttävää?