Webinaari: Modernin IT-rekrytoinnin muistilista
Tämä webinaari on loistava markkinakatsaus organisaatioille ja henkilöille, joilla ei ole aiempaa tietämystä IT-markkinan rekrytoinnin realiteeteista ja kohderyhmän vaatimuksista. Lupaamme, että saat kattavan käsityksen siitä, kuinka rekrytoida menestyksekkäästi kuumassa markkinassa, jossa työntekijät valitsevat työnantajansa.
Ilmoittaudu

Kenelle

IT-rekrytoinnissa on omat lainalaisuutensa ja erityispiirteensä. Tämä webinaari soveltuu erityisesti organisaatioille ja henkilöille, jotka ovat vasta astumassa IT-rekrytointien maailmaan. Tervetulleita ovat myös henkilöt, jotka haluavat päivittää tietonsa siitä, millainen markkina IT-ala on rekrytoinnin näkökulmasta vuonna 2022.

Webinaarin sisältö

Tässä webinaarissa johdatamme sinut modernin, hakijaystävällisen IT-rekrytoinnin saloihin. Tulet oppimaan, miltä IT-osaajien rekrymarkkinatilanne näyttää vuonna 2022 ja mitkä ovat suurimpia haasteita osaajien houkuttelussa. Pureudumme myös siihen, mitä onnistunut rekrytointiprosessi pitää sisällään kokeneen IT-osaajan vinkkelistä ja millaisia asioita tulee ottaa huomioon.

  • IT-rekrytoinnin erityispiirteet ja markkinan nykytila
  • Kuuman IT-osaajamarkkinan realiteetit ja vaatimukset
  • Mistä kokeneita IT-osaajia löytää ja miten heitä houkutellaan
  • Mitä IT-osaajat odottavat ja toivovat työnantajilta ja rekrytointiprosessilta
right-image

IlmoittautuminenSeuraava webinaari järjestetään 14.12.2022 klo 8.30. Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.

Tutustu kouluttajiin

left-image

Liisa Raulas

Liisa Raulas on rekrytoinnin ammattilainen, jolla on useamman vuoden kokemus niin junior- kuin senior-tason IT-osaajien rekrytointien parista. Liisalla kaiken tekemisen ytimessä on löytää osaajille aidosti motivoivia ja opettavaisia uramahdollisuuksia, jotka juontavat juurensa hakijan omista toiveista ja kiinnostuksen kohteista.

Santeri Saarinen

Rekrytoinnin moniottelija Santeri Saarinen on auttanut urallaan niin uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia, kuin senior-tason osaajia IT- ja insinöörialoilla. Oikeat tehtävät oikeille ihmisille, läpinäkyvät prosessit ja jatkuva kehittyminen ohjaavat Santerin työpäiviä.

right-image

Kysyttävää?