Rekrytoi IT-osaajat ketterästi
Rekrytoi senior-tason IT-osaajat ohjelmoijista softa-arkkitehteihin ja scrum mastereihin vaivattomasti ilman CV-bingoa. Me etsimme ja esittelemme teille organisaatiostanne kiinnostuneet, tarpeitanne vastaavat validoidut kandit. Suorahaun ja hakemusrumban sijaan pääsette suoraan tapaamaan teitä kiinnostavat henkilöt. Mikä parasta, maksatte vain allekirjoitetusta työsopimuksesta – sopivien tekijöiden etsiminen on aina täysin ilmaista.
Ota yhteyttä

3000+

kehittäjän ja designerin osaajapool

10+

vuotta työkokemusta (ka)

14

päivässä ensimmäiset kandit esiteltynä

Laadukkaampaa IT-rekrytointia

  • Kohderyhmätuntemus – Jatkuva keskusteluyhteys yhteisömme kehittäjien ja suunnittelijoiden kanssa pitää meidät kärryillä siitä, mistä “skenessä” puhutaan ja millaisia asioita tämä kohderyhmä työssään arvostaa.
  • Toimialatuntemus – Kun tekee laajaa yhteistyötä useiden erilaisten toimijoiden kanssa, muodostuu kattava käsitys alan tilanteesta ja ajankohtaisista trendeistä. Autamme teitä hahmottamaan vahvuuksianne ja heikkouksianne suhteessa muihin toimijoihin.
  • Huolellinen perehtyminen asiakkaaseen – Kun tunnemme liiketoimintanne, kulttuurinne ja tavoitteenne, pystymme löytämään teille niin kulttuurillisesti kuin teknisestikin parhaan matchin.
  • Ei pikavoittoja vaan perehtyneitä valintoja – Meille tärkeintä on oikea match, jolloin talentti löytää itselleen parhaiten sopivan ja innostavan työpaikan ja yritys saa itselleen motivoituneen ja sitoutuneen työntekijän. Siksi emme lupaa pikavoittoja vaan toimimme laadukkaasti ja kestävästi.

Hinnoittelu

Rekrytointipalvelut
20% vuosipalkasta kertamaksuna
Kertamaksu / Perinteinen malli
Konsultointi
Projekti­kohtainen tuntihinta
Sovitaan projektin vaatimusten ja yksityiskohtien mukaan.

Ota yhteyttä

Autamme teitä rekrytoimaan senior-tason IT-osaajat generalisteista yksisarvisiin. Ole yhteydessä jo tänään, niin saadaan teille ensimmäiset tarvettanne vastaavat kandidaatit harkittavaksi viimeistään kahden viikon kuluttua!

Kysyttävää?