Yhdistämme IT-alan parhaat työpaikat ja työnhakijat

1
Unohda perinteinen työnhakuprosessi

Toimimme agenttinasi työnhaussa ja yhdistämme sinut alan crème de la crème -työmahdollisuuksien kanssa. Meillä pääset yhdellä hakemuksella käsiksi yli 150 huolella valitun kumppanimme kotimaisiin ja kansainvälisiin työmahdollisuuksiin.

2
Löydä unelmiesi työ

Agenttimme esittelevät sinulle työmahdollisuudet, jotka istuvat tarpeisiisi ja tukevat tavoitteitasi, ja yhdistävät sinut sinua kiinnostavien yritysten päättäjien kanssa. Saat tukea myös työhaastatteluun ja palkkaneuvotteluun valmistautumiseen sekä sopimuskysymyksiin, jotta urasi etenisi työpaikassa, jota rakastat.

3
Selvitä oletko palkkakuopassa

Me tiedämme, mitä ohjelmistokehittäjille ja muille IT-ammattilaisille maksetaan Suomessa vuonna 2021. Selvitetään yhdessä, onko palkkasi linjassa markkinan kanssa vai olisiko aika mennä esihenkilön puheille. Tai vaihtaa työpaikkaa.

4
Veloituksetta

Kaikki palvelumme ovat ilmaisia. Hae omaa agenttia ja ota ohituskaista IT-alan parhaisiin työpaikkoihin!

 

Hae omaa agenttia →

right-image

Löydä työ, jota rakastat.

Meille tärkeintä on, että sinä saavutat uratavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Siksi kumppaniksemme – ja tulevaksi työnantajaksesi – ei kelpaa mikä tahansa pulju.

Edellytämme kumppaneiltamme, joita löytyy startupeista suuriin pörssiyhtiöihin ja tuotetaloista pelifirmoihin, moderneja työskentelytapoja, matalaa hierarkiaa ja itseohjautuvuuden kunnioittamista. Sinä määrität lisäkriteerit, joiden pohjalta agenttimme etsivät sinulle sopivia työmahdollisuuksia.

Hae omaa agenttia ja anna meidän auttaa sinua löytämään unelmiesi työpaikka. 

 

Hae omaa agenttia →