fi en

Tietotyöläisen palautuminen

03 helmi 2020 by Maria Kotaniemi

Tietotyöläisen palautuminen on mielenkiintoinen aihe, joka näytti kiinnostavan Talentedin oman jengin lisäksi myös devaajia. Toimistomme oli nimittäin täysi, kun tammikuun 29. päivä saimme vieraaksi monialayrittäjä Antti Akonniemen kertomaan stressinhallinnasta ja seikoista, joihin tietotyöläisen tulisi kiinnittää huomiota edistääkseen omaa palautumistaan.

Antti Akonniemi on tunnettu monessa eri skenessä. Saatat tietää kaverin softafirma Kisko Labsin perustajana ja entisenä toimitusjohtajana (Antti kulkee nykyään nimellä Evankelista), Crossfit Herttoniemen perustajana ja valmentajana, tai olet saattanut nähdä Antin heittämässä standupia tai kuunnellut hänen ääntään jossain seuraavista podcasteista: Akonniemen avara luonto, Lepopäivä, ATK-hetki, Setämieltä.

Monialayrittäjällä on monta rautaa tulessa, ja Antti jos kuka on oiva henkilö kertomaan ja keskustelemaan palautumisen tärkeydestä, niin asiantuntijatyössä kuin urheilussa. Esityksessä tulikin hyvin ilmi, että pääkopan kuormituksesta palautuu melko samoin keinoin kuin urheilusuorituksesta. 

Alla olevalta videolta voit katsoa koko Antin setin, joka käsittelee seuraavia aiheita:

  • Miksi palautuminen on tärkeää
  • Mitkä asiat vaikuttavat palautumiseen
  • Liikunnan, ravinnon ja arkiaktiivisuuden merkitys
  • Stressin hyödyt ja haitat
  • Miten mitata stressiä
  • Stressinhallinnan perusteet
  • Meditaatio ja hengitysharjoitukset

Tietotyöläisen palautuminen w/ Antti Akonniemi

Julkaissut Talented Keskiviikkona 29. tammikuuta 2020

 

Lue myösTyöhyvinvointi ja pienten valintojen suuri merkitys


Talented pyrkii ravistelemaan yleistä tapaa rekrytoida ohjelmistoalan ammattilaisia Suomessa ja maailmalla. Autamme senior-tason IT- ja digiosaajia löytämään paremmin istuvia työpaikkoja ja projekteja. Lisäksi autamme yrityksiä digitaalisen kompetenssin kehittämisessä ja devaajamarkkinassa erottautumisessa.

Pysy ajantasalla Suomen ohjelmistoalan kuulumisista ja kuumimmista työmahdollisuuksista – Liity Talented-yhteisön Slackiin!

Miten IT-konsultointi­bisneksellä menee? Tilaa Witted Insights!

Witted Insights on kuukausittainen katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointi­bisneksen markkina­tilanteeseen. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi kuukausittaisen uutiskirjeen Wittedin tietosuojaselosteen mukaisesti.