fi en

Talented kokemuksia: Pekka Ahtonen, Data Scientist

23 touko 2019 by Maria Kotaniemi

 

”Ehdottomasti parasta prosessissa oli henkilökohtainen palvelu”

Data Scientist Pekka Ahtonen työskentelee tällä hetkellä Dain Studiosilla data-analytiikan parissa. Ennen kuin Pekka aloitti nykyisessä työssään, oli hän tehnyt useamman vuoden töitä ulkomailla. Paluun jälkeen uusi työpaikka Suomesta löytyi Talentedin avulla. 

Ennen Suomeen paluutaan Pekka oli työskennellyt Bermudalla Data Scientistinä ja softainsinöörinä ammattilaispurjehduksen parissa. Paluunsa jälkeen Pekka harkitsi niin oman yrityksen perustamista, freelancerina työskentelyä kuin täysipäiväistä palkkatyötä. 
– Omien pohdintojeni jälkeen päädyin kaverini kautta Talentedille juttelemaan, Pekka sanoo. 

Henkilökohtaista palvelua halki koko prosessin

Talented on erikoistunut tarjoamaan räätälöityjä uramahdollisuuksia kokeneille sovelluskehittäjille ja koodareille. Prosessi alkoi keskustelulla ja tilannekatsauksella. Sen perusteella Pekalle mietittiin juuri hänelle sopiva suunnitelma tulevaan. – Kiinnostavat paikat löytyivät aika pian. Ensimmäinen työtarjous oli pöydälläni noin viikon, parin päästä ensikontaktista, Pekka muistelee. 

Ennen lopullisen valinnan tekemistä oli Pekalla yhteensä 3-4 vaihtoehtoa, joista valita. Lopulta valinta osui Dain Studiosin paikkaan. 
– Ehdottomasti parasta prosessissa oli henkilökohtainen palvelu ja se, kuinka minut kohdattiin. Tarpeeni kohdattiin aidosti ja minulla oli hyvä fiilis siitä, että minua kuunnellaan, Pekka kuvailee. 

Ammattitaitoista jengiä hyvällä huumorilla varustettuna

Valintaa ei ole tarvinnut katua, sillä Pekka viihtyy nykyisessä työssään hyvin. Hän saa tehdä töitä osaavien kollegoiden kanssa sellaisessa ympäristössä, jossa kaikki voivat kehittyä. 

– Kokemukseni Talentedista on se, että heillä on töissä ammattitaitoista jengiä. Taustalla on hyvä huumori, Pekka hymyilee. 

– Voin kyllä lämpimästi suositella heitä kaikille, jotka etsivät IT-alan töitä, Pekka toteaa.

 

Kiinnostaisiko sinua tietää, millaisia työmahdollisuuksia sinulle voisi löytyä ja mitkä alan huippuyrityksistä olisivat kiinnostuneita juuri sinun osaamisestasi? Entä onko palkkatasosi linjassa markkinan kanssa? Talented auttaa IT-alan konkareita tutkimaan alan työmarkkinaa, sekä löytämään uusia haasteita ja paremmin istuvia työpaikkoja. Ilmaiseksi.

Miten IT-konsultointi­bisneksellä menee? Tilaa Witted Insights!

Witted Insights on kuukausittainen katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointi­bisneksen markkina­tilanteeseen. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi kuukausittaisen uutiskirjeen Wittedin tietosuojaselosteen mukaisesti.