fi en

Kuusi loistavaa työpaikkaa junior-ohjelmistokehittäjälle

25 tammi 2023 by Maria Kotaniemi

Millainen työpaikka sopii junior-ohjelmistokehittäjälle? Työnantaja, joka ymmärtää, että yksi tapa ratkaista osaajapula ja voittaa kilpailu osaajista on panostaa junior-ohjelmistokehittäjien kouluttamiseen ja kasvun paikkojen tarjoamiseen. Työnantaja, joka on sitoutunut juniorityöhön ja pystyy tarjoamaan sopivia haasteita ja jonka työntekijät ovat motivoituneita toimimaan junior-kehittäjien tukena mentoreina.  Tässä kirjoituksessa esittelemme kuusi suomalaista ohjelmistoyritystä, jotka tarjoavat loistavan kasvualustan junior-ohjelmistokehittäjälle.

Gofore

Konsulttitalo, joka on kasvanut kovaa vauhtia säilyttäen silti matalan hierarkian ja todella avoimen sisäisen kommunikaation. Kulttuuri on rakennettu tasa-arvon, läpinäkyvyyden ja luottamuksen päälle. Gofore on yksi kovimpia toimijoita julkisen sektorin palveluiden tuottamisessa ja pystyy tarjoamaan kasvupaikkoja junior-ohjelmitokehittäjille todella mielenkiintoisissa projekteissa, joilla on suuri vaikutus monen arkeen.

Smartly.io

Smartly.io on globaali yritys, joka kehittää automatisoituja työkaluja tehokkaampaan sosiaalisen median mainostamiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen verkossa. Inspiroiva ja innostava yhtiö, joka tarjoaa uransa alussa oleville kehittäjille hyvän paikan kehittymiseen. Rakentaa suurella palolla kiusaamisesta ja syrjinnästä vapaata kulttuuria.

Siili

Siili on muutoskumppani, joka muuttaa visioita digitaalisiksi strategioiksi, dataa näkemyksiksi ja ideoita innovaatioiksi ja palveluiksi. Työntekijöillä autonomia omasta tekemisestä ja vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta. Lanseerannut Mentori & Kisälli -ohjelman, jonka kautta junior-ohjelmistokehittäjä saa vakituisen työsuhteen Siilillä. Ohjelma alkaa kahden viikon intensiivikoulutuksella, jossa opitaan menestyksekkäänä konsulttina työskentelemisen salat. Jokainen kisälli saa myös oman mentorin.

Solita

Monipuolinen Solita on teknologia-, data- ja designyritys, jossa työntekijät viihtyvät – Solitan henkilöpito on alan parhaimmistoa. Panostaa isosti työntekijöidensä kehittymisen tukemiseen ja mahdollisuuteen vaikuttaa omiin työtehtäviin. Tarjoaa työllistymismahdollisuuden junior-ohjelmistokehittäjälle Solita Academyn kautta; neljän viikon intensiivisen opiskelujakson jälkeen junior-kehittäjä pääsee hyppäämään ensimmäiseen asiakasprojektiin Solitan täysivoimaisena työntekijänä.

Visma

Suomen suurimpiin ohjelmistotaloihin lukeutuva Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden avulla. Vaikka yritys on iso, työtä tehdään ketterästi pienissä tiimeissä ja hierarkia on pidetty matalana. Visma Trainee – ja Visma Tech Talent -ohjelmat tarjoavat uransa alkuvaiheessa oleville kehittäjille jyrkän oppimiskäyrän ja ponnahduslaudan työelämään. Lisäksi Visma rekrytoi junior-positioihin ympäri vuoden.

Tietoevry

Tietoevry on pilviteknologiaan, dataan ja ohjelmistoihin erikoistunut yritys, joka rakentaa kestävää digitaalista tulevaisuutta. Isossa yrityksessä on panostettu tulevaisuuden superkoodareiden kouluttamiseen ja työllistämiseen. Tietoevryn Graduate-ohjelma tarjoaa junior-ohjelmistokehittäjille henkilökohtaisen mentorin ja vuoden mittaisen harjoittelujakson, jonka aikana pääsee erikoistumaan useaan eri teknologiaan ja rakentamaan pohjan uralleen Tietoevryn tiimiläisenä.

 

Lue myös:

Trainee-ohjelmat junior-ohjelmistokehittäjille

 


Talented yhdistää senior-tason ohjelmistoalan ammattilaiset houkuttelevimpien teknologiayritysten työmahdollisuuksien kanssa. Lisäksi autamme yrityksiä houkuttelemaan, rekrytoimaan ja pitämään parhaat ohjelmistoalan ammattilaiset.

Miten IT-konsultointi­bisneksellä menee? Tilaa Witted Insights!

Witted Insights on kuukausittainen katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointi­bisneksen markkina­tilanteeseen. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi kuukausittaisen uutiskirjeen Wittedin tietosuojaselosteen mukaisesti.