fi en

Trainee-ohjelmat junior-ohjelmistokehittäjille

16 joulu 2021 by Janne Kuikka

Oulun Kärpät  on ollut Suomen menestynein jääkiekkoseura jo kahdenkymmenen vuoden ajan, kiitos pitkäjänteisen juniorityön. Junior- ja trainee-ohjelmat tulevat olemaan myös IT-yritysten avain menestykseen tulevaisuudessa. Talenttisodan voittajia tulevat olemaan ne, jotka panostavat junior-ohjelmistokehittäjien kouluttamiseen ja kasvun paikkojen tarjoamiseen.

Etsitpä sitten IT-alan työharjoittelupaikkaa, ensimmäistä työpaikkaa ohjelmistokehityksen parissa tai olet kiinnostunut uranvaihdosta, tämä artikkeli on sinulle: Alituiseen päivittyvä lista, josta löydät niin työharjoittelupaikat kuin graduate- ja trainee-ohjelmat junior-ohjelmistokehittäjille Suomessa.

Sinun onneksesi Suomessa on aika liuta Oulun Kärppien kaltaisia IT-yrityksiä, jotka haluavat investoida juniorityöhön ja ovat rakentaneet omat räätälöidyt koulutus- ja trainee-ohjelmat tulevaisuuden superkoodareille. Löydä itsellesi sopivin koulutusohjelma ja aloita urasi yrityksessä, joka uskoo että tärkein taito on asenne – kaiken muun voi oppia.

 


Talented ravistelee yleistä tapaa rekrytoida ohjelmistoalan ammattilaisia Suomessa ja maailmalla. Autamme senior-tason IT-osaajia löytämään paremmin istuvia työpaikkoja, jokaisen henkilökohtaiset kriteerit ja uratavoitteet huomioiden. Lisäksi autamme yrityksiä kasvamaan rekrytoimalla IT- tekijöitä ja johtoa sekä ratkomalla kasvun pullonkauloja uudelleen organisoimalla talent acquisition -aktiviteetteja.

Pysy kärryillä, tilaa Talented Insights!

Talented Insights on kuukausittainen katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointi­bisneksen markkina­tilanteeseen. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi kuukausittaisen uutiskirjeemme tietosuojaselosteemme mukaisesti.