fi en

Koodarin top 50 työpaikkaa 2023

02 tammi 2023 by Maria Kotaniemi

Vuoden 2023 Koodarin top 50 työpaikkaa -lista on täällä! Tutustu ohjelmistokehittäjien suosikkityöpaikkoihin ja löydä uusi suunta urallesi.

Me Talentedilla autamme senior-tason ohjelmistokehittäjiä löytämään mielenkiintoisimmat työpaikat, jokaisen henkilökohtaiset kriteerit ja uratavoitteet huomioiden. Olemme auttaneet tuhansia kehittäjiä löytämään unelmiensa työpaikan, ja meille on syntynyt hyvä käsitys siitä, missä yrityksissä ohjelmistokehittäjät viihtyvät. Devaajien kanssa käymämme keskustelut kiteytyvät tässä top 50 listassa, josta löydät vain devaajaystävällisiä yrityksiä.

 

Kerro meille suunta, mihin haluat uraasi viedä – Me hoidamme loput. Autamme sinua nappaamaan unelmiesi työpaikan.

Hae omaa agenttia


Talented ravistelee yleistä tapaa rekrytoida ohjelmistoalan ammattilaisia Suomessa ja maailmalla. Autamme senior-tason IT-osaajia löytämään paremmin istuvia työpaikkoja, jokaisen henkilökohtaiset kriteerit ja uratavoitteet huomioiden. Lisäksi autamme yrityksiä houkuttelemaan, rekrytoimaan ja pitämään parhaat ohjelmistoalan ammattilaiset.

Pysy kärryillä, tilaa Talented Insights!

Talented Insights on kuukausittainen katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointi­bisneksen markkina­tilanteeseen. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi kuukausittaisen uutiskirjeemme tietosuojaselosteemme mukaisesti.