Talent Acquisition-palvelut
IT-osaajien ja johdon rekrytoiminen on hikistä työtä. Kun tarvitsette senior-tason IT-osaajia jatkuvaan tai vaativaan yksittäiseen tarpeeseen, teemme sen helpoksi. Valitse ulkoistettu suorahaku tai in-house rekrytointikonsultointi, ja jätä valittu rekrytointiprosessin osa tai koko prosessin läpivienti meille.
Yhteys

Rekrytointitoimeksiannot

Helppo ja tehokas tapa rekrytoida IT-osaajia ja johtoa. Etsimme ja esittelemme teille organisaatiostanne tosissaan kiinnostuneet, tarpeitanne vastaavat validoidut kandit. Suorahaun ja hakemusrumban sijaan pääsette suoraan tapaamaan teitä kiinnostavat henkilöt.

  • Vaativat yksittäiset rekryt
  • Jatkuvat tarpeet
  • Spesialistit
  • Generalistit
  • C-tason rekrytoinnit (CDO, CTO, CEO)

Rekrytointikonsultointi

Joustava ja monipuolinen tapa rekrtoida digitaalisia ja luovia rooleja, sekä kehittää rekrytointiprosesseja. Tarvitsitpa sitten puhtaasti lisäapua rekrytointien läpivientiin tai tukea prosessien tehostamiseen, voimme auttaa. Tarpeenne mukaan inhouse rekrytoijamme voivat hoitaa valittua rekrytointiprosessin osaa tai vastata koko prosessin läpiviennistä.

In-house rekrytointikonsultoinnissa Talentedin konsultti työskentelee osana asiakkaan tiimiä tavoitteiden toteutumiseksi ja tuo mukanaan monipuolisen eri toimialoilla ja asiakkailla kerrytetyn osaamisensa. Fokus voi olla joko rekrytointifunktion kehittämisessä tai puhtaasti parhaiden matchien löytämisessä, tai molemmissa.

  • Sourcing, headhunting, screening
  • Tekniset arvioinnit, haastattelutuki, testaus
  • Rekrytointiprosessin ja hakijakokemuksen kehittäminen
  • Kansainväliset rekrytoinnit
  • Rekrytointistrategia

Hinnoittelu

Rekrytointitoimeksiannot
20% vuosipalkasta kertamaksuna
Kertamaksu / Perinteinen malli

3000 EUR etumaksu, joka vähennetään rekrytoinnin onnistuessa kertamaksusta
Rekrytointikonsultointi
Tuntihinta
Tuntihinta riippuu projektin pituudesta, vaativuudesta ja laajuudesta.

Toimintamallimme

1
Ota yhteyttä

Olipa sinulla tavoite kirkkaana mielessä tai vasta pohdit seuraavaa potentiaalista rekrytointia, kuulisimme sinusta mielellämme.

2
Tutustutaan!

Emme malta odottaa, että pääsemme tutustumaan liiketoimintaanne, yrityskulttuuriinne ja rekrytarpeisiinne. Huolellisen perehtymisen jälkeen osaamme ehdottaa sopivinta etenemistapaa: ulkoistettu suorahaku vai rekrytointikonsultointi.

3
Hinnoittelu ja sopimusasiat

Ulkoistetun suorahaun hinnoittelu on success fee -perusteinen. Voit valita kerta- ja kuukausimaksun väliltä. Lisäksi hinnoitteluun kuuluu 3000 EUR etukäteismaksu, joka vähennetään rekrytoinnin onnistuessa valitsemastasi maksutavasta.

In-house rekrykonsultoinnin hinnoittelu on aika ja materia perusteinen. Tuntihinta riippuu projektin pituudesta, vaativuudesta ja laajuudesta.

4
Ryhdytään hommiin!

Rekrytointitoimeksianto vai -konsultointi?

Oletko epävarma, kumpi lähestymistapa – rekrytointitoimeksianto vai rekrytointikonsultointi – sopisi paremmin ratkomaan juuri teidän organisaationnne kasvuhaasteita? Lue blogistamme kattava tietopaketti kummastakin vaihtoehdosta!

Rekrytointikonsultin monet saappaat

Rekrytointikonsultti taipuu moneen. Yleisimpiä rooleja ovat talent sourcer, rekrytointikoordinaattori, talent acquisition -kumppani ja strateginen kumppani. Mikäli harkitset in-house rekrytointikonsultointia, olemme kirjoittaneet sinulle täydellisen artikkelin, jossa avaamme edellä mainitut roolit ja millaiseen tilanteeseen ne sopivat parhaiten.

Kysyttävää?