Rekrytointipalvelut
IT-osaajien ja johdon rekrytoiminen on hikistä työtä. Kun tarvitsette senior-tason IT-osaajia jatkuvaan tai vaativaan yksittäiseen tarpeeseen, teemme sen helpoksi. Valitse ulkoistettu suorahaku tai in-house rekrytointikonsultointi, ja jätä valittu rekrytointiprosessin osa tai koko prosessin läpivienti meille.
Ota yhteyttä

Rekrytointitoimeksiannot

Helppo ja tehokas tapa rekrytoida IT-osaajia ja johtoa. Etsimme ja esittelemme teille organisaatiostanne tosissaan kiinnostuneet, tarpeitanne vastaavat validoidut kandit. Suorahaun ja hakemusrumban sijaan pääsette suoraan tapaamaan teitä kiinnostavat henkilöt.

 • Vaativat yksittäiset rekryt
 • Jatkuvat tarpeet
 • Spesialistit
 • Generalistit
 • C-tason rekrytoinnit (CDO, CTO, CEO)

Rekrytointikonsultointi

Joustava ja monipuolinen tapa rekrytoida digitaalisia ja luovia rooleja, sekä kehittää rekrytointiprosesseja. Tarvitsitpa sitten puhtaasti lisäapua rekrytointien läpivientiin tai tukea prosessien tehostamiseen, voimme auttaa. Tarpeenne mukaan inhouse rekrytoijamme voivat hoitaa valittua rekrytointiprosessin osaa tai vastata koko prosessin läpiviennistä.

In-house rekrytointikonsultoinnissa Talentedin konsultti työskentelee osana asiakkaan tiimiä tavoitteiden toteutumiseksi ja tuo mukanaan monipuolisen eri toimialoilla ja asiakkailla kerrytetyn osaamisensa. Fokus voi olla joko rekrytointifunktion kehittämisessä tai puhtaasti parhaiden matchien löytämisessä, tai molemmissa.

 • Sourcing, headhunting, screening
 • Tekniset arvioinnit, haastattelutuki, testaus
 • Rekrytointiprosessin ja hakijakokemuksen kehittäminen
 • Kansainväliset rekrytoinnit
 • Rekrytointistrategia

Toimintamallimme

1
Ota yhteyttä

Olipa sinulla tavoite kirkkaana mielessä tai vasta pohdit seuraavaa potentiaalista rekrytointia, kuulisimme sinusta mielellämme.

2
Tutustutaan!

Emme malta odottaa, että pääsemme tutustumaan liiketoimintaanne, yrityskulttuuriinne ja rekrytarpeisiinne. Huolellisen perehtymisen jälkeen osaamme ehdottaa sopivinta etenemistapaa: rekrytointitoimeksianto vai rekrytointikonsultointi.

3
Hinnoittelu ja sopimusasiat

Rekrytointitoimeksiantojen hinnoittelu on success fee -perusteinen: 20% palkatun henkilön vuosipalkasta kertamaksuna. Lisäksi hinnoitteluun kuuluu 3000 EUR etukäteismaksu, joka vähennetään rekrytoinnin onnistuessa kertamaksusta.

Rekrytointikonsultoinnin hinnoittelu on aika ja materia perusteinen. Tuntihinta sovitaan projektin vaatimusten ja yksityiskohtien mukaan.

4
Ryhdytään hommiin!

Lataa Modernin IT-rekrytoinnin muistilista -webinaaritallenne

Haluatko saada ajantasaisen katsauksen IT- rekrytoinnin realiteeteista? Tämä webinaaritallenne tarjoaa kattavan käsityksen siitä, kuinka rekrytoida menestyksekkäästi kuumassa markkinassa, jossa työntekijät valitsevat työnantajansa.

 • IT-rekrytoinnin erityispiirteet ja markkinan nykytila
 • IT-osaajamarkkinan realiteetit ja vaatimukset
 • Mistä kokeneita IT-osaajia löytää ja miten heitä houkutellaan
 • Mitä IT-osaajat odottavat ja toivovat työnantajilta ja rekrytointiprosessilta
right-image

Jutellaanko? Varaa sinulle sopiva aika!

Lue myös

Rekrytointitoimeksianto vai -konsultointi?

Oletko epävarma, kumpi lähestymistapa – rekrytointitoimeksianto vai rekrytointikonsultointi – sopisi paremmin ratkomaan juuri teidän organisaationnne kasvuhaasteita? Lue blogistamme kattava tietopaketti kummastakin vaihtoehdosta!

Rekrytointikonsultin monet saappaat

Rekrytointikonsultti taipuu moneen. Yleisimpiä rooleja ovat talent sourcer, rekrytointikoordinaattori, talent acquisition -kumppani ja strateginen kumppani. Mikäli harkitset in-house rekrytointikonsultointia, olemme kirjoittaneet sinulle täydellisen artikkelin, jossa avaamme edellä mainitut roolit ja millaiseen tilanteeseen ne sopivat parhaiten.

Kerro meille, kuinka voisimme auttaa!