Webinaari: Työnantajabrändin mittaaminen
Tiedätkö mitä potentiaaliset työntekijät ajattelevat yrityksestänne työnantajana ja työpaikkana? Jotta voit keskittyä työnantajamielikuvatyössä oikeisiin asioihin, tarvitset tueksesi dataa. Tässä maksuttomassa webinaarissa tutustumme hyödyllisiin mittareihin, joiden avulla voit kehittää yrityksenne työnantajabrändiä.
Ilmoittaudu

Mittaa ja kehitä työnantajabrändiä

Magneettinen ja uniikki työnantajabrändi houkuttelee parhaita osaajia yritykseen töihin. Työnantajabrändi muodostuu yrityksen sisäisistä ja ulkoisista mielikuvista ja kokemuksista, joiden mittaaminen voi alkuun tuntua hankalalta. Selkeiden tavoitteiden ja mittareiden määrittely auttaa keskittymään olennaiseen brändin rakentamisen pitkäjänteisessä prosessissa ja saamaan aikaan tuloksia.

Webinaarin sisältö

Tämä 60 minuutin webinaari auttaa sinua määrittelemään yrityksenne työnantajabrändin tavoitteet ja keskeisimmät mittarit. Lisäksi saat hyödyllisiä vinkkejä datan keräämiseen ja hyödyntämiseen, jotta työnantajabrändinne kehitys lähtisi sujuvasti liikkeelle.

  • Mikä on työnantajabrändi ja miksi sitä tulisi mitata
  • Tärkeimpien tavoitteiden tunnistaminen ja määritteleminen brändin tunnettuuden, houkuttelevuuden ja maineen näkökulmista
  • Käytännön vinkit mittareiden valintaan ja mittaamisen aloittamiseen 
right-image

IlmoittautuminenSeuraava webinaari järjestetään 9.11.2022 klo 15.30 . Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.

left-image

Tutustu kouluttajaan

Sonja Heikkilä on työnantajabrändien kehittämisen ja rekrytointimarkkinoinnin asiantuntija. Talentedin kasvukonsulttina hän on erikoistunut muun muassa kirkastamaan yritysten erottautumistekijöitä, muotoilemaan hakijapolkuja, toteuttamaan rekrytointi- ja työnantajamielikuvakampanjoita sekä sanoittamaan työnantajatarinaa ja avainviestejä oikeille kohdeyleisöille.

Kysyttävää?

Sonja Heikkilä