Webinaari: Rekrytointiprosessin rakentaminen
Tässä webinaarissa kerromme, millaisista vaiheista rekrytointiprosessi koostuu, mitä ottaa huomioon suunnittelussa ja miten taata tasalaatuinen kokemus kandeille. Lisäksi saat työkaluja ja vinkkejä rekrytointiprosessin itsenäiseen rakentamiseen ja kuulet esimerkkitapauksia, niin hyviä kuin huonoja, joista oppia.
Ilmoittaudu

Hyvin hoidettu rekrytointiprosessi on erottautumistekijä

Huolella mietitty rekrytointiprosessi tekee rekrytoinnista laadukkaampaa, tehokkaampaa ja tasa-arvoisempaa. Tarpeeksi ei voi korostaa, kuinka hyvin hoidettu rekrytointiprosessi palvelee myös työnantajamielikuvaa.

Laadukas rekrytointiprosessi ja hakijakokemus kuuluvat kaikille. Jos yrityksestänne vielä uupuu strukturoitu rekrytointiprosessi, tämä webinaari on sinulle! Erityisen hyvin webinaari sopii seuraaville:

  • Rekrytoivat esihenkilöt: konkreettinen käsitys siitä, mitä rekrytointi pitää sisällään
  • Yritykset, joilla ei vielä ole omaa rekrytointifunktiota ja tai rekrytoijaa: laadukkaan rekrytointiprosessin rakennuspalikat
  • Kasvuyritykset: työkaluja tulevaa varten, kun orgaaninen kasvu hidastuu ja yrityksen oma aktiivinen rooli osaajahankinnassa korostuu

Webinaarin sisältö

Tässä webinaarissa tulet oivaltamaan, mitä kaikkea laadukas rekrytointiprosessi syö, miten paljon sen läpivienti vie aikaa ja miksi se on vaivansa väärti. Lisäksi saat työkaluja rekrytointiprosessin itsenäiseen rakentamiseen ja voit jo webinaarin aikana ryhtyä hahmottelemaan omaa prosessianne.

  • Mitä kaikkea rekrytointiprosessi pitää sisällään ja miksi jokaisella yrityksellä tulisi olla rekrytointiprosessi?
  • Mitä rekrytointiprosessin suunnittelussa ja rakentamisessa pitää ottaa huomioon?
  • Miten rekrytointiprosessissa huomioidaan eri kanavista (inbound ja outbound) tulleet kandit?
  • Miten varmistaa rekrytointiprosessin tasalaatuisuus
right-image

IlmoittautuminenSeuraava webinaari järjestetään 25.1.2023 klo 8.30. Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.

left-image

Tutustu kouluttajaan

Janne Kuikka on IT rekrytoinnin ammattilainen, jolle ominta ovat hands-on rekrytointi, rekrytoinnin kehittäminen ja rekrytointistrategiat. In-house ja konsultti rooleissa paljon nähnyt ja kokenut Janne on kerännyt urallaan hyvät eväät rekrytoinnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, ja Jannen tavoitteena onkin viedä koko alaa eteenpäin.

Kysyttävää?