Webinaari: Rekrytointi 2033
Miltä näyttää rekrytoinnin tulevaisuus Suomessa? Tervetuloa kuulemaan ammattirekrytoijan rekrytointialan laajempia trendejä pohdiskelevaan tulevaisuuskatsaukseen! Tämä webinaari on suunnattu rekrytoijille ja rekrytoinnista kiinnostuneille toimialasta riippumatta.
Ilmoittaudu

Miltä näyttää rekrytoinnin tulevaisuus?

Työvoiman saatavuuden haasteet, kohtaanto-ongelma, osaajapula ja kilpailu osaajista ovat olleet jo hyvän aikaa monen rekrytoijan ja HR:n sekä liiketoiminnan edustajan huulilla. Samalla ilmassa leijuu talouden epävarmuus ja yritykset ilmoittavat muutosneuvotteluista ja henkilöstövähennyksistä – jopa ylikuumentuneella IT-alalla.

Mitä tämä tarkoittaa rekrytoinnin ja rekrytoijan työnkuvan tulevaisuudelle Suomessa? Luvassa ei ole kristallipalloa tai varmoja vastauksia, vaan pohdinta perustuu havaintoihin ammattirekrytoijan työstä Suomessa vajaan vuosikymmenen ajalta niin yrityksen sisäisen rekrytoijan kuin konsultin silmin.

 

IlmoittautuminenSeuraava webinaari järjestetään 29.3.2023 kello 10-11. Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta.

Tutustu kouluttajaan

left-image

Kreetta Luoma

Kreetta on HR-ammattilainen, joka on työskennellyt viimeiset kahdeksan vuotta rekrytoinnin parissa. Vuodet pitävät sisällään tuhansia kohtaamisia eri toimialojen ammattilaisten kanssa – viimeisimpänä IT-alalla. Rekrytoinnin lisäksi Kreettaa kiehtovat elinikäiseen oppimiseen, osaamisen kehittämiseen ja itsetuntemuksen lisäämiseen liittyvät teemat ja työkalut.

Kysyttävää?

Sonja Heikkilä