Terveysalan luotettu IT-rekrykumppani
Kun terveysalan yritykset tarvitsevat senior-tason IT-osaajia, Talented tekee osaajahankinnasta helppoa. Etsimme ja esittelemme teille tarpeitanne vastaavat validoidut kandit, jotka ovat kiinnostuneita yrityksestänne ja toimialastanne. Hakemusrumban sijaan pääsette suoraan tapaamaan teitä kiinnostavat henkilöt.
Sovi tapaaminen

Toimintamallimme

1
Ota yhteyttä

Olipa sinulla tavoite kirkkaana mielessä tai vasta pohdit seuraavaa potentiaalista rekrytointia, kuulisimme sinusta mielellämme.

Laita rattaat pyörimään varaamalla juttutuokio myyjämme kanssa sinulle sopivana ajankohtana!

Buukkaa tapaaminen →

2
Tarpeen kartoitus

Emme malta odottaa, että pääsemme tutustumaan liiketoimintaanne, yrityskulttuuriinne ja rekrytarpeisiinne. Huolellisen perehtymisen jälkeen osaamme löytää teille parhaan teknisen ja kulttuurillisen matchin.

3
Hinnoittelu ja sopimusasiat

Rekrytointitoimeksiantojen hinnoittelu on success fee -perusteinen: 20% palkatun henkilön vuosipalkasta kertamaksuna. Lisäksi hinnoitteluun kuuluu 3000 EUR etukäteismaksu, joka vähennetään rekrytoinnin onnistuessa kertamaksusta.

4
Ryhdytään hommiin!
right-image

Neljä vinkkiä IT-osaajien menestyksekkääseen rekrytointiin terveysalalla

Terveysala digitalisoituu kovaa vauhtia ja digitaalisten palveluiden tarve kasvaa jatkuvasti. Tämä puolestaan nostaa IT-osaajien kysyntää terveysalalla.  Lataa PDF ja lue, miten erottua ja menestyä terveysalan IT-rekrytoinneissa!

right-image

Referenssit

Lataa Modernin IT-rekrytoinnin muistilista -webinaaritallenne

Haluatko saada ajantasaisen katsauksen IT- rekrytoinnin realiteeteista? Tämä webinaaritallenne tarjoaa kattavan käsityksen siitä, kuinka rekrytoida menestyksekkäästi kuumassa markkinassa, jossa työntekijät valitsevat työnantajansa.

  • IT-rekrytoinnin erityispiirteet ja markkinan nykytila
  • IT-osaajamarkkinan realiteetit ja vaatimukset
  • Mistä kokeneita IT-osaajia löytää ja miten heitä houkutellaan
  • Mitä IT-osaajat odottavat ja toivovat työnantajilta ja rekrytointiprosessilta
right-image

Kysyttävää?