fi en

Talentedin jännittävä kevät: ITF ja uusi palkkamalli

08 huhti 2022 by

Ensimetreiltä lähtien Talentedin ikuisuustehtävä on ollut olla edelläkävijänä parantamassa työelämää IT-alalla. Kaiken perustana on, että autamme IT-osaajia löytämään heille parhaiten istuvia urapolkuja, työnantajia ja työelämän muotoja. Talentti edellä -ajattelun toimivuuden mittarina on toiminut tyytyväiset ja meille uudestaan palaavat IT-osaajat. Matkan varrella olemme tehneet myös kaikenlaista erilaista kivaa, tempauksia ja tapahtumia. Ravistelleet IT-rekrytointia niin Suomessa kuin maailmalla. Nyt edessä on kaksi jännittävää muutosta: emoyhtiö Wittedin suunnittelema listautuminen sekä uusi palkkamalli IT-rekrytoijille.

Intention to float -ilmoitus

Emoyhtiömme Witted Megacorp suunnittelee listautumista Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Listautumisen mahdollistaman kasvun ja näkyvyyden myötä meille avautuisi jälleen uudenlaisia mahdollisuuksia auttaa IT-osaajia, joiden työelämän tarpeet eivät tällä hetkellä toteudu optimaalisella tavalla.

Talentedin tiimillä on listautumiseen liittyen hyvin positiiviset fiilikset. Olemme tottuneet jatkuvaan muutokseen. Listautumisen myötä pääsisimme taas kerran laajentamaan tekemistämme ja ottamaan mukaan uusia kumppanuuksia. Fiilis on aivan huikea, kun saamme olla mukana tällä ainutlaatuisella Witted-kasvumatkalla!

Uusi palkkamalli IT-rekrytoijille

Toinen jännittävä uudistus tapahtuu Talentedin sisällä – tarjoamme nyt uudenlaisen palkkamallin IT-alan rekrytoijille! IT-rekrytointimarkkina seuraa tiiviisti IT-osaajamarkkinaa, jossa yksi viime aikojen isoista trendeistä on ollut palkitsemisen korostuminen. Erilaiset palkkamallit, joilla kokenut osaaja pääsee mittaamaan työmarkkina-arvonsa, ovat tulleet jäädäkseen.

Talentedilla päätettiin alkuvuodesta tarjota IT-rekrytoinnin ammattilaisille mahdollisuutta uudenlaiseen provisioperusteiseen palkkamalliin, jossa palkka muodostuu asiakkaalta tulevan liikevaihdon perusteella huomattavasti aiempaa isommaksi. Uuden palkkamallin ansiosta IT-rekrytoija voi päästä meillä yhtä koviin tienesteihin kuin rekrytoimansa IT-osaajat. Näin myös asiakas saa yhteistyöstä parhaan mahdollisen lisäarvon, kun kumppanina on taitava ja motivoitunut tekijä.

Palkitsemisella halutaan myös nostaa laadukkaaseen rekrytointiin ja työnantajabrändäykseen tarvittavan osaamisen arvostusta alalla. Olemme huomanneet, että parhaiten orgaanisessa kasvussa menestyneissä yrityksissä rekrytoinnin arvostus on sisäänrakennettu johtamiseen ja kaikkeen tekemiseen. Jos IT-yritys haluaa onnistua orgaanisessa kasvussa eli rekrytoinneissa, tulee rekrytointiin ja työnantajabrändäykseen suhtautua strategisesti tärkeinä menestystekijöinä.

 

Tule kirjoittamaan tarinamme seuraavaa lukua – tsekkaa avoimet työpaikkamme!

Avoimet työpaikat


Talented auttaa senior-tason ohjelmistoalan ammattilaisia löytämään paremmin istuvia työpaikkoja, jokaisen henkilökohtaiset kriteerit ja uratavoitteet huomioiden. Lisäksi autamme yrityksiä houkuttelemaan, rekrytoimaan ja pitämään parhaat ohjelmistoalan ammattilaiset.

Miten IT-konsultointi­bisneksellä menee? Tilaa Witted Insights!

Witted Insights on kuukausittainen katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointi­bisneksen markkina­tilanteeseen. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi kuukausittaisen uutiskirjeen Wittedin tietosuojaselosteen mukaisesti.