fi en

Talented, New Things Co ja Mavericks ovat nyt Witted

28 syys 2021 by Maria Kotaniemi

Ohjelmistokonsultointikentällä on nyt uusi peluri. New Things Co, Mavericks ja Talented ovat nyt Witted, 300 tekijän ohjelmistoyritys.

Tämä on Talentedin tarinan seuraava askel kohti maailmanvalloitusta. Alkuperäinen ajatuksemme oli rakentaa parasta mahdollista työelämää ohjelmistoalan ammattilaisille. Sama ajatus on edelleen kaiken keskiössä.

Onnellisen kehittäjän koti

Tarjoamme it-alan ammattilaisille nyt useita erilaisia tapoja tehdä työtä.

Talented löytää IT-alan osaajille parhaat työpaikat ja projektit, jokaisen henkilökohtaiset toiveet ja kriteerit huomioiden. Talented on IT-alan osaajan oma agentti. Lisäksi Talented tarjoaa tukea freelance-ohjelmistokehittäjäksi ryhtymiseen, aina yrityksen perustamisesta sen pyörittämiseen ja asiakashankintaan.

Ohjelmistokonsultointiyritys Mavericks yhdistää kahden maailman parhaat puolet: yrittäjän tulot ja vapauden, ja konsulttitalon myyntikoneiston ja turvaverkon. Alan kovimman palkan lisäksi Mavericks tarjoaa monipuolisia projekteja sekä autonomisen ja läpinäkyvän yrityskulttuurin.

New Things Co on konsulttiensa kehittämä ohjelmistotalo, joka suosii greenfield-projekteja ja tiimityöskentelyä. Yritys tarjoaa äärimmäisen yhteisöllisen, empaattisen ja inklusiivisen työympäristön kokeneille kehittäjille ja suunnittelijoille. Kulttuurin ytimessä ovat uusien asioiden oppiminen, kokeileminen ja kokeminen.

Witted on kaikkien näiden kolmen emoyritys ja sitoo nämä kolme mallia yhteen.

Witted rakentaa ohjelmistokyvykkyyksiä

Asiakkaille Witted on se taho, joka voittaa sodan parhaista osaajista heidän puolestaan. Witted löytää tavat tehdä ohjelmistokehittäjistä tyytyväisiä, jotta asiakkaat saavat parhaat osaajat käyttöönsä. Tämän lisäksi Witted rakentaa asiakkaidensa ohjelmistokyvykkyyksiä ja -tiimejä.

Talented, New Things Co ja Mavericks: Witted-yritykset

Jokainen kolmesta yhdistyvästä yrityksestä tarjoaa ohjelmistoalan osaajille omannäköisensä menestyksekkään työnantajalupauksen ja työskentelymallin. Siksi Talented, Mavericks ja New Things Co jatkavat jokainen myös itsenäistä olemassaoloaan. Nämä brändit ja niiden lupaukset eivät ole menossa mihinkään. Emme halua rikkoa sitä, mikä toimii jo nyt erinomaisesti. Yhdessä olemme vahvempia, mutta säilytämme silti omat identiteettimme. 

Yksi Witted, monta palvelua

Asiakas saa Witted-katon alta saa kaiken sen, mitä aiemminkin näistä kolmesta eri yrityksestä: itsenäiset ohjelmistokonsultit, parhaat softatekijät, projektitoimitukset, tukea rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen, sekä apua IT-tekijöiden ja -johdon rekrytointiin. Asiakkaillemme tämä näkyy yhteen muovautuneina, saumattomasti toimivina tiimeinä, jotka ovat enemmän kuin osiensa summa.

Muutos asiakkaan näkökulmasta on suoraviivainen: nykyiset tekijät, yhteyshenkilöt ja palvelutarjooma säilyvät. Entistä tiiviimmän yritysten välisen yhteistyön ansiosta osaajia ja palveluita on laajemmin saatavilla.  

 

Yksittäistä nimeä tärkeämpää on se, että yhdessä olemme vahvempia. Witted-katon alla New Things Co, Mavericks ja Talented rakentavat yli 300 ICT-ammattilaisen voimin asiakkaidensa ohjelmistokyvykkyyksiä ja tekijöilleen parempaa työelämää. Witted valloittaa hyväntahtoisesti maailman ohjelmistotyöelämän uusilla malleilla.

 

Lue lisää Wittedistä

Miten IT-konsultointi­bisneksellä menee? Tilaa Witted Insights!

Witted Insights on kuukausittainen katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointi­bisneksen markkina­tilanteeseen. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi kuukausittaisen uutiskirjeen Wittedin tietosuojaselosteen mukaisesti.