fi en

Kuusi etätyöystävällistä työpaikkaa ohjelmistokehittäjälle

06 syys 2022 by Maria Kotaniemi

Etätyö, paikkariippumattomuus, nomad-elämäntyyli, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tästä kirjoituksesta löydät kuusi suomalaista yritystä, jotka tarjoavat etätyöystävällisen työpaikan ohjelmistokehittäjälle.

Nordic Nomads

Täysin etätyöskentelyyn pohjautuva ohjelmistokonsultointiyritys, joka haluaa rakentaa yhteisöllisen nomad -kulttuurin malliesimerkin. Painottaa kulttuurissaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa, hyvinvointia ja yhteenkuuluvutta. Nordic Nomads on osa kansainvälistä ekosysteemiä ja pystyy tarjoamaan mielenkiintoisia projekteja diginomadeille ympäri maailmaa.

Funzi

Funzi on kansainvälinen ja täysin etätyöhön pohjautuva tuotetalo, joka haluaa tehdä oppimisen mahdolliseksi kaikkialla maailmassa. Avaimet tähän tavoitteeseen ovat pelillinen mobiilipedagogiikka, kaikissa ympäristöissä toimiva verkko-oppimisalusta sekä osaavat tekijät, joiden avulla tavoitellaan jopa miljardia käyttäjää ympäri maailmaa.

UpCloud 

Kovaa kasvua tehnyt kotimainen tuotetalo, jonka core bisneksenä on pilvipalveluiden tarjoaminen ”infrastructure-as-a-service” -periaatteella. Etätyö on arkipäivää ja työntekijöitä löytyy ympäri maapalloa. UpCloud kuuluttaa yhteisöllisyyden perään ja se näkyy.

Flockler

Kansainvälinen etätyö-ystävällinen yritys, jonka luoma alusta auttaa markkinoijia keräämään ja näyttämään käyttäjien luomaa some-sisältöä (Instagram kuvat, Facebook julkaisut, twiitit, YouTube videot) missä tahansa digitaalisessa palvelussa. Flocklerilla on toimistot Lontoossa ja Tampereella ja asiakkaina muun muassa Bayer 04 Leverkusen, GoPro ja Milka.

Wolt

Wolt on suomalainen kasvuraketti, joka tarjoaa ravintolaruoan maksu- ja kotiinkuljetuspalvelua yli 20 maassa. Laajentanut toimintaansa myös päivittäistavarapuolelle. Etätyö-ystävällinen kulttuuri ja mielenkiintoista kehitystyötä logistiikka-, fintech-, merch- ja monissa muissa tiimeissä, paljon erittäin kokeneita kehittäjiä hommissa.

Smartly.io

Smartly.io on globaali yritys, joka kehittää digitaalisen mainonnan luovan sisällön ja optimoinnin työkaluja. Työntekijät voivat valita toimistolla työskentelemisen, hybridimallin ja 100% etätyön väliltä. Smartly.io rakentaa suurella palolla kiusaamisesta ja syrjinnästä vapaata kulttuuria. Juuri yrityksen kulttuuri tuntuu pitävän tekijät talossa.

 


Talented yhdistää senior-tason ohjelmistoalan ammattilaiset houkuttelevimpien teknologiayritysten työmahdollisuuksien kanssa. Lisäksi autamme yrityksiä houkuttelemaan, rekrytoimaan ja pitämään parhaat ohjelmistoalan ammattilaiset.

Miten IT-konsultointi­bisneksellä menee? Tilaa Witted Insights!

Witted Insights on kuukausittainen katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointi­bisneksen markkina­tilanteeseen. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi kuukausittaisen uutiskirjeen Wittedin tietosuojaselosteen mukaisesti.