Unohda sammakoiden suutelu
Sanotaan, että löytääkseen prinssin pitää ensin suudella montaa sammakkoa. Devaajien ei enää tarvitse. Talented auttaa ohjelmistokehittäjiä tutkimaan työmarkkinaa ja löytämään työmahdollisuudet, jotka istuvat kunkin tarpeisiin ja uratavoitteisiin. Sinun täytyy vain kertoa kriteerisi. Me suutelemme sammakoita puolestasi.
Löydä unelmaduunisi

Löydä onnellinen loppusi

Kun puhutaan työpaikoista, usein luvataan kuita taivaalta ja haetaan yksisarvisia. Me palautamme työnhaun satumaailmasta todellisuuteen.  Säästämme aikaasi ja vaivaasi tarjoamalla puolueetonta informaatiota työnantajien kulttuureista, rekrytointiprosesseista ja palkkahaitareista, jotta voit voit tehdä urasi kannalta valistuneen päätöksen.

Näin se toimii

1
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoja uramahdollisuuksistasi, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä. Uteliaisuus riittää syyksi. Ei haittaa yhtään, vaikka olisitkin tyytyväinen nykyiseen työhösi.

2
Tutustutaan

Mekin olemme uteliaita: haluamme tietää, mitä sinä haluaisit tehdä seuraavaksi. Minkä teknologioiden parissa työskentelisit mieluiten? Minkälainen on unelmiesi työpaikka?

3
Löydetään täydellinen matchisi

Tutkimme tilanteen ja esittelemme sinulle 150 huolella valitun kumppanimme kotimaisten ja kansainvälisten – julkisten ja piilo – työmahdollisuuksien joukosta ne, jotka vastaavat tarpeitasi ja uratavotteitasi. Jos kiinnostut, yhdistämme sinut yrityksen päättäjien kanssa ja olemme tukenasi koko matkan haastatteluista sopimukseen.

right-image