Talented Insights
Katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointibisneksen markkinatilanteeseen kerran kuussa suoraan sähköpostiisi. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee.

Softa-alan tilannekatsaus

Talented kerää Pohjoismaiden ohjelmistomarkkinoilta julkista tietoa siitä, miten alan konsulttitaloilla menee. Tarkastelemme yritysten menestystä henkilömäärän kautta. Käytämme tiedon keräämiseen avoimia tietolähteitä, jonka vuoksi data on suuntaa-antavaa eikä vastaa täydellisesti todellista tilannetta.

Tutkittava data

Parhaat kasvajat

Tämä data tarkastelee yritysten menestystä henkilömäärän ja sen muutoksen kautta. Tarjoamme dataa sekä kuukausi- että vuositasolla.

Renkaanpotkijat

Talented Insight -riskimittarina toimii ”open for new opportunities” -luku, eli Talentedin termein renkaanpotkijoiden lukumäärä. Tämä luku antaa aika hyvän kuvan siitä, kuinka suuri osa henkilöstöstä on osittain tyytymätöntä tai haluaa muuten muutosta työuralleen.

Projektimarkkina

Seuraamme projektimarkkinassa kahta mittaria: avointen projektien ja vapaiden konsulttien trendiä, sekä yksityisen ja julkisen sektorin projektien määrän kehitystä.

IT-alan työpaikat

Seuraamme Duunitorin tarjoaman datan avulla IT-alan uusien avoimien työpaikkojen viikoittaista lukumäärää. Vertaamalla vuosia 2019 ja 2020 voimme seurata ja analysoida Covid-19-pandemian vaikutuksia ohjelmistoalan työmarkkinaan.

Tilaa Talented Insights

 
Tilaamalla uutiskirjeen vastaanotat Talented Insights -raportin kerran kuukaudessa ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.

 

Tiukka ad blocker eikä tilaaminen onnistu? Tilaa uutiskirje täältä. 🙂