Talented Insights
Katsaus Pohjoismaiden IT-konsultointi­bisneksen markkina­tilanteeseen kerran kuussa suoraan sähköpostiisi. Tilaa uutiskirje niin tiedät, miten alan yrityksillä menee. Saat uusimman raportin luettavaksi heti uutiskirjeen tilattuasi.
Tilaa uutiskirje

Softa-alan tilannekatsaus

Talented kerää Pohjoismaiden ohjelmisto­markkinoilta julkista tietoa siitä, miten alan konsultti­taloilla menee. Tarkastelemme yritysten menestystä henkilö­määrän kautta. Käytämme tiedon keräämiseen avoimia tieto­lähteitä, jonka vuoksi data on suuntaa-antavaa eikä vastaa täydellisesti todellista tilannetta.

 

Tilaa uutiskirje →

(Tiukka ad blocker päällä? Kokeile täällä.)

Tutkittava data

Parhaat kasvajat

Tämä data tarkastelee yritysten menestystä henkilömäärän ja sen muutoksen kautta. Tarjoamme dataa sekä kuukausi- että vuositasolla.

Projektimarkkina

Seuraamme projektimarkkinassa kahta mittaria: avointen projektien ja vapaiden konsulttien trendiä, sekä yksityisen ja julkisen sektorin projektien määrän kehitystä.

IT-alan työpaikat

Seuraamme Duunitorin tarjoaman datan avulla IT-alan uusien avoimien työpaikkojen viikoittaista lukumäärää. Vertaamalla vuosia 2019 ja 2020 voimme seurata ja analysoida Covid-19-pandemian vaikutuksia ohjelmistoalan työmarkkinaan.