PALJONKO TIENAISIT FREELANCERINA?

Ohjelmistokehityksen parissa on valtava kysyntäpiikki ja alalla on tarve jopa 10 000:lle kehittäjälle. Moni osaaja päätyy tässä tilanteessa perustamaan oman yhtiön ja tarjoamaan palveluitaan sen kautta.

OTA YHTEYTTÄ tai lue lisää alta ↓

SELVITÄ PALJONKO TIENAISIT FREELANCERINA

Arvio omasta liikevaihdosta: 120000 €

Yrittäjänä ei välttämättä kannata maksaa itselleen palkkana koko tienattua summaa, vaan on usein järkevämpää jättää rahaa yritykselle. Tämän rahan voi maksaa itselleen joko osinkona tai hyödyntää hankkimalla palveluita.

Kuukausipalkka: 4000 €

YRITYS
Liikevaihto
ALV 24%
Vuosilaskutus
YEL-vakuutus
Työnantajakulut
Ennakkovero 20%
Voitto
SINÄ
Vuosipalkka
Veroprosentti
Ennakonpidätys
Nettopalkka

Talentedin palvelut freelancereille

Projektien metsästys

Keräämme sinulle tiedot freelancer projekteista noin 60 eri yrityksestä, joista tiimimme löytää juuri sinulle sopivimmat. Määrität itse ehtosi, kuten tuntihinnan ja työmäärän, joiden pohjalta agenttisi auttaa sinua markkinan tutkimisessa ja sopivien projektien löytämisessä. Halutessasi tiimimme järjestää sinulle haluamasi työmäärän mukaisesti jatkuvia projekteja välttäen katkot projektien välillä.

Kivuttomasti yrittäjäksi

Tehtävänämme on tehdä yrittäjäksi siirtyminen mahdollisimman kivuttomaksi. Suunnittelemme kanssasi aloituksen niin, että laskutettavassa työssä ei synny katkosta sekä tuemme myös yrityksen perustamisessa.

Tapahtumat & Kurssit

Freelancerina jää joskus kaipaamaan yhteisöön kuuluvuutta. Järjestämme jatkuvasti mielenkiintoisia tapahtumia ja kursseja, ja vierailemme yrityksissä, joihin jäsenemme haluavat tutustua. Tapahtumissamme pääset oppimaan uutta ja verkostoitumaan sekä IT -alan tekijöiden että yritysten kanssa.

Freelancerin edut

1
Enemmän rahaa käteen

Yrittäjänä voit laskuttaa työstäsi sen arvon mukaisesti. Et maksa yrityksen toimitiloista ja sen tarjoamista eduista vaan pelkästään niistä asioista, joita tarvitset tai haluat. Yrittäjän sinulle voi jäädä jopa 50 % enemmän käteen kuin palkkatyöläisenä, mikäli haluat pitää kulut minimissään.

2
ALV-vähennykset

Yrittäjänä olet arvonlisäverovelvollinen. Tämän tuoma hyöty on se, että voit vähentää yrityksesi ostojen alvit ja saat tehtyä hankintoja edullisemmin. Tyypillisiä hankintoja alallamme ovat esimerkiksi tuoreimmat tietokoneet, matkapuhelimet, näytöt ja uusimmat gadgetit. Voit tarvita näitä kotitoimistollasi, mikäli et halua toimistoa tai co-working työasemaa.

3
Mahdollisuus vaikuttaa

Oletko halunnut työskennellä ulkomailla tai tehdä töitä kotoa käsin? Kiinnostaako sinua lomailla 8 viikkoa vuodessa tai tehdä lyhyempää työviikkoa? Yrittäjänä sinulla on enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa asiaan. Olemme lisänneet laskuriimme erilaisia etuja, joilla voit rakentaa oman unelmaratkaisusi.

MIKÄ ON TALENTED?

Keskity työntekoon, älä työn etsimiseen

Talented on uusi agentuuri sovelluskehittäjille ja softakehitystiimien jäsenille. Autamme sekä itsenäisiä konsultteja että työntekijöitä löytämään kiinnostavimmat projektit ja työpaikat yli 140 Suomalaisen softafirman kotimaisten ja ulkomaisten työmahdollisuuksien joukosta.

 

Edustajanasi meidän tehtävämme on auttaa sinua keskittymään siihen, mitä teet parhaiten. Me hoidamme myyntitehtävät ja sopimusneuvottelut puolestasi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Kiinnostaako yrittäjyys?

Olemme auttaneet jo useita kymmeniä freelanceriksi siirtyviä Talentteja pääsemään alkuun yrittäjinä sekä toimivia freelancereita löytämään uusia projekteja. Ohjaamme ihmisiä aktiivisesti yksityisyrittäjiksi, sillä uskomme nykyisen markkinatilanteen suosivan ihmisiä, jotka haluavat tehdä työtä haluamallaan tavalla ja reilulla korvauksella. Tule juttelemaan, niin kerromme lisää!

HAE MUKAAN