PALJONKO TIENAISIT FREELANCERINA?

Ohjelmistokehityksen parissa on valtava kysyntäpiikki ja alalla on tarve jopa 15 000:lle kehittäjälle. Moni osaaja päätyy tässä tilanteessa perustamaan oman yhtiön ja tarjoamaan palveluitaan sen kautta.

OTA YHTEYTTÄ tai lue lisää alta ↓

SELVITÄ PALJONKO TIENAISIT FREELANCERINA

Arvio omasta liikevaihdosta: 120000 €

Yrittäjänä ei välttämättä kannata maksaa itsellesi palkkana koko tienattua summaa, vaan on usein järkevämpää jättää rahaa yritykselle. Tämän rahan voi maksaa itselleen joko osinkona tai hyödyntää hankkimalla palveluita.

Kuukausipalkka: 4000 €

YRITYS
Liikevaihto
ALV 24%
Vuosilaskutus
YEL-vakuutus
Työnantajakulut
Ennakkovero 20%
Voitto
SINÄ
Vuosipalkka
Veroprosentti
Ennakonpidätys
Nettopalkka

Talentedin palvelut yrittäjille

Projektien metsästys

Keräämme sinulle tiedot freelancer projekteista noin 60 eri yrityksestä joista tiimimme löytää juuri sinulle sopivimmat. Tiimimme järjestää haluamasi työmäärän mukaisesti jatkuvia projekteja ja välttäen katkot projektien välillä. Määrität itse ehtosi, kuten tuntihinnan tai työmäärän jonka pohjalta agenttisi auttaa sinua markkinan tutkimisessa ja projektien löytämisessä.

Kivuttomasti yrittäjäksi

Tehtävänämme on tehdä yrittäjäksi siirtyminen mahdollisimman kivuttomaksi. Suunnittelemme kanssasi aloituksen niin että laskutettavassa työssä ei synny katkosta sekä tuemme myös yrityksen perustamisessa.

Tapahtumat & Kurssit

Freelancerina jää joskus kaipaamaan yhteisöön kuuluvuutta. Järjestämme jatkuvasti mielenkiintoisia tapahtumia ja kursseja niistä aiheista ja niihin yrityksiin joihin jäsenemme haluavat tutustua. Näissä haluamme tutustuttaa kanssa-ihmisiä keskenään kasvattaen verkostoja ja tukiverkkoa.

Freelancerin edut

1
Enemmän rahaa käteen

Yrittäjänä voit laskuttaa työstäsi sen arvon mukaisesti. Et maksa yrityksen toimitiloista ja sen tarjoamista eduista vaan pelkästään niistä asioista, joita tarvitset tai haluat. Yrittäjän sinulle voi jäädä jopa 50 % enemmän käteen kuin palkkatyöläisenä, mikäli haluat pitää kulut minimissään.

2
ALV-vähennykset

Yrittäjänä olet arvonlisäverovelvollinen. Tämän tuoma hyöty on se, että voit vähentää yrityksesi ostojen alvit ja saat tehtyä hankintoja edullisemmin. Tyypillisiä hankintoja alallamme ovat esimerkiksi tuoreimmat tietokoneet, matkapuhelimet, näytöt ja uusimmat gadgetit. Voit tarvita näitä kotitoimistollasi, mikäli et halua toimistoa tai co-working työasemaa.

3
Mahdollisuus vaikuttaa

Oletko halunnut työskennellä ulkomailla tai tehdä töitä kotoa käsin? Kiinnostaako sinua lomailla 8 viikkoa vuodessa tai tehdä lyhyempää työviikkoa? Yrittäjänä sinulla on enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa asiaan. Olemme lisänneet laskuriimme erilaisia etuja joilla voit rakentaa oman unelmaratkaisusi.

MIKÄ ON TALENTED?

Maailma on muuttunut – sinun on aika tulla edustetuksi

Talented on uusi agentuuri sovelluskehittäjille ja softakehitystiimien jäsenille. Me autamme talentteja löytämään kiinnostavimmat yritykset ja projektit. Edustajanasi meidän tehtävämme on auttaa sinua keskittymään siihen mitä teet parhaiten. Me hoidamme myyntitehtävät ja sopimusneuvottelut sinun puolestasi.

Kiinnostaako yrittäjyys?

Olemme auttaneet jo useita freelanceriksi siirtyneitä Talentteja pääsemään alkuun yrittäjänä. Ohjaamme ihmisiä aktiivisesti yksityisyrittäjiksi, koska uskomme nykyisen markkinatilanteen suosivan ihmisiä, jotka haluavat tehdä työtä haluamallaan tavalla ja tahtovat siitä reilun korvauksen.

Tule juttelemaan niin kerromme lisää.

HAE MUKAAN