Mikä Notcast?

Notcast=not professional enough to be a podcast

Notcast on Talentedin tuottama IT-alaan keskittyvä hyvän mielen keskustelusarja, jonka vieraina kuullaan mielenkiintoisia henkilöitä startup yrittäjistä aivotutkijoihin.

Löydät Notcast jaksot myös Apple Podcasteista »

8. Matemaatikko Maria Pusa / Fourkind

Talentedin Teemu Tiilikainen saa vieraakseen Data Science Consultant Maria Pusan, joka kehitti Finavialle lentokoneiden paikoitusta ohjaavan algoritmin. Hesari kirjoitti elokuussa 2019, kuinka Pusa tarttui laskimeen ja toi koneet alas, mutta menikö se oikeasti niin?

Marian mainitsema Fissioreaktori-blogi.

Teemun mainitsema Helsingin Sanomien juttu Rahaa ja aikaa paloi, kun lentokoneet kiersivät Lapin taivaalla – Sitten matemaatikko Maria Pusa tarttui laskimeen ja toi koneet alas

7. Rekrytoija Tiia Hietala / Gofore

Talentedin Tommi Talja istuu alas Goforen Tiia Hietalan kanssa ja juttua riittää rekrytoinnin kehittämisestä ja yhteistyöstä rekrytoijien välillä.

6. Miika Karppinen / Esiintymispelko

Mitä tapahtuu, kun laitetaan kaksi puhumisesta ja esiintymisestä nauttivaa herrasmiestä saman pöydän ääreen keskustelemaan esiintymispelosta ja sen vaikutuksista työuraan? Miten esiintymispelosta voi päästä eroon? Kuuntele Tommi Taljan  ja Miika Karppisen ajatuksia aiheesta tässä Talented Notcastin jo kuudennessa jaksossa!

5. Justus Hämäläinen / Growth Hacking

Mitä on growth hacking, millaista osaamista se vaatii ja miten päästä alkuun? Talentedin Tommi Talja sukeltaa tässä Notcast jaksossa kasvuhakkeroinnin kiehtovaan maailmaan Growth Hacker Justus Hämäläisen kanssa.

4. Aivotutkija Minna Huotilainen / Helsingin yliopisto

Neljännessä Notcast jaksossa mikin taakse istuivat Talentedin Teemu Tiilikainen ja Helsingin yliopiston aivotutkija Minna Huotilainen. Kaksikko keskusteli IT-alasta, erilaisista työympäristöistä, työhyvinvoinnista sekä aivoista. Kuuntele, onko Minnalla ilmoitukset päällä puhelimessa ja miten Piilaaksossa vallitseva evoluutiovaikutuksen puute vaikuttaa aivojen kehitykseen.

3. Kaiku Health / Petri Avikainen

Tällä kertaa mikin taakse istui Kaiku Health:in VP of Engineering Petri Avikainen. Jaksossa Petri ja Harri keskustelevat mielekkäästä työstä ja siitä, kuinka teknologia voi auttaa syöpähoidoissa.

2. Heltti / Timo Lappi

Notcastin toisen jakson vieraana kuullaan Heltti Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Timo Lappi. Voiko yrittäjäksi ryhtymistä verrata rakastumiseen?

1. New Things Company / Sami Ruotsalainen

Talented Notcastin ihka ensimmäisenä vieraana kuullaan Talentedin toimitusjohtajan Harrin hyvä ystävä ja New Things Companyn perustaja ja toimitusjohtaja Sami Ruotsalainen. Sami ja Harri keskustelevat NTC:n haasteista ja kasvusuunnitelmista, kuinka NTC:lle voi päästä töihin ja kuinka kulttuurin itsemäärittely toimii startup ympäristössä.