Matchmaking-palvelut
Matchmaking-palvelumme auttavat sinua vaativissa yksittäisissä rekrytoinneissa ja kun etsit jatkuvaan tarpeeseen generalistia tai tietyn teknologian spesialistia.
Kerro meille tarpeestanne

4000+

kehittäjän ja designerin osaajapool

10+

vuotta työkokemusta (ka)

14

päivän sisällä ensimmäiset kandit esiteltynä

Osumatarkkuutta ja ketteryyttä rekrytointiin

Senior-tason ohjelmistoalan osaajien rekrytoiminen on hikistä työtä. Parhaat tekijät voivat valita, missä työskentelevät, ja kuumassa markkinassa työnantajana erottautuminen voi olla haastavaa. Kun tarvitsette senior-tason IT- ja digiosaajia jatkuvaan tai vaativaan yksittäiseen tarpeeseen, teemme sen helpoksi.

 

Etsimme ja esittelemme teille organisaatiostanne tosissaan kiinnostuneet, tarpeitanne vastaavat validoidut kandit. Suorahaun ja hakemusrumban sijaan pääsette suoraan tapaamaan teitä kiinnostavat henkilöt.
right-image

Aidosti asiantunteva rekrykumppanisi

 • Kohderyhmätuntemus – Jatkuva keskusteluyhteys yhteisömme kehittäjien ja suunnittelijoiden kanssa pitää meidät kärryillä siitä, mistä ”skenessä” puhutaan ja millaisia asioita tämä kohderyhmä työssään arvostaa.
 • Toimialatuntemus – Kun tekee laajaa yhteistyötä useiden erilaisten toimijoiden kanssa, muodostuu kattava käsitys alan tilanteesta ja ajankohtaisista trendeistä. Autamme teitä hahmottamaan vahvuuksianne ja heikkouksianne suhteessa muihin toimijoihin.
 • Huolellinen perehtyminen asiakkaaseen – Kun tunnemme liiketoimintanne, kulttuurinne ja tavoitteenne, pystymme löytämään teille niin kulttuurisesti kuin teknisestikin parhaan matchin.
 • Ei pikavoittoja vaan perehtyneitä valintoja – Meille tärkeintä on oikea match, jolloin talentti löytää itselleen parhaiten sopivan ja innostavan työpaikan ja yritys saa itselleen motivoituneen ja sitoutuneen työntekijän. Siksi emme lupaa pikavoittoja vaan toimimme laadukkaasti ja kestävästi.

Toimintamallimme

 1. Tarpeen ilmaisu
 2. Huolellinen perehtyminen liiketoimintaanne, yrityskulttuuriinne ja avoimeen tehtävään
 3. Tekijöiden etsiminen monista eri kanavista
 4. Organisaatiostanne kiinnostuneiden tekijöiden tapaaminen ja osaamisen validointi
 5. Tarpeitanne parhaiten vastaavien kandien esittely
 6. Oma rekrytointiprosessinne, jossa olemme tarvittaessa tukena puolin ja toisin
 7. Sopimusneuvottelut ja palkkaus
right-image

Hinnoittelu

Rekrytointipalvelut
20% vuosipalkasta kertamaksuna
Kertamaksu / Perinteinen malli

3000 EUR etumaksu, joka vähennetään rekrytoinnin onnistuessa kertamaksusta
Konsultointi
Projekti­kohtainen tuntihinta
Sovitaan projektin vaatimusten ja yksityiskohtien mukaan

Kysyttävää?