Talented Executive
Onko näköpiirissä uuden bisnesalueen haltuunotto tai tarvitseeko organisaationne digikyvykkyys hyppyä eteenpäin? Autamme teitä löytämään tarvitsemanne digijohtajat ketterästi, aina toimitusjohtajasta teknologia- ja digitaalisen liiketoiminnan johtajiin.

Ole yhteydessä jo tänään, niin saadaan ensimmäiset soveltuvat kandidaatit harkittavaksi viimeistään kahden viikon kuluttua.
Kerro meille tarpeestanne

Missä voimme olla apuna

Startupin tekeminen seuraavalle tasolle?

Oletteko perustaneet startupin spesifille tech-stackille, runwaytä riittä vielä tovin ja nyt olisi aika laittaa isompaa vaihdetta silmään? Tällöin etsittävä rooli voisi olla hands-on CTO, joka osallistuisi sekä käytännön työhön että linjaisi teknisiä ratkaisuja yhteistyössä perustajien kanssa.

Ota yhteyttä
Uusi bisnesalue tuloksekkaasti haltuun?

Fokusoitteko softapuolen tekemistä uudella kulmalla ja kaipaisitte taitavaa team leadia, joka johtaisi uutta arkea tuloksekkaasti? Etsimänne henkilö voisi olla dev-tekemistä hyvin ymmärtävä ihmis- ja projektijohtamisen ammattilainen.

Aloitetaanko etsinnät?
Digikyvykkyydelle hyppy eteenpäin?

Toimiiko organisaationne kenties perinteisen teollisuuden puolella ja olette nyt satsaamassa IoT- ja digikyvykkyyteen bisneksen kasvattamiseksi? Tarvitsemanne henkilö on analogisen ja digitaalisen bisneksen rajapinnassa toimimiseen tottunut digitaalisen liiketoiminnan johtaja, joka luotsaa kustannustehokkaan satsauksen uuteen arkeen.

Hypätään yhdessä

Hinnoittelu

Rekrytointipalvelut
20% vuosipalkasta kertamaksuna
Kertamaksu / Perinteinen malli

3000 EUR etumaksu, joka vähennetään rekrytoinnin onnistuessa kertamaksusta
Lue lisää
Konsultointi
Projekti-
kohtainen tuntihinta
Sovitaan projektin vaatimusten ja yksityiskohtien mukaan
Lue lisää