Tukea työnhakuusi
Työnhaku on syvältä. Siksi markkinoiden halutuin tyyppikin voi silloin tällöin kaivata tukea.

Kuten urheilijoilla ja näyttelijöillä, meistä myös jokaisella devaajalla tulisi olla oma Agentti. Sellainen oma ihminen, joka tekee taustatyöt, markkinoi osaamistasi puolestasi ja ajaa etuasi.
Hanki oma Agentti

Palvelumme

Tietoa, jota et löydä yrityksen nettisivuilta

Unohda salapoliisihommat, me Talentedilla kerromme sinulle puolueettomasti informaatiota sinua kiinnostavien työnantajien kulttuureista, rekrytointiprosesseista ja palkkahaitareista.

Voimme myös käydä kanssasi läpi yritysten julkisia taloustietoja ja liiketoimintakatsauksia. Raporttien lukeminen kuulostaa supertylsältä, mutta niistä löytyy erittäin arvokasta tietoa työnhakusi tueksi.
Tilaa Insight

Perspektiiviä ennen hakupäätöstä

Liity kaksituhatpäiseen ohjelmistokehittäjien ja digiammattilaisten yhteisöömme ja kuule, millaisia kokemuksia muilla on sinua kiinnostavista työnantajista.

Yhteisöömme kuuluu yli 150 yritystä. Jos sinua kiinnostava yritys kuuluu yhteisöömme, voit keskustella suoraan ko. yrityksen päättäjien kanssa yhteisömme Slackissa.

Keskustelujen jälkeen olet viisaampi: Kiinnostaako yritys edelleen ja toisiko sen riveihin siirtyminen urallesi haluamaasi nostetta?
Liity Talented-yhteisöön

Tukea haastatteluun valmistautumiseen

Oman osaamisen valokeilaan asettaminen voi olla haastavaa ilman haastattelutilanteen tuomaa stressiäkin. Agenttisi auttaa sinua valmistautumaan työhaastatteluun perehdyttämällä sinut ko. yrityksen rekrytointiprosessiin ja asiantuntijamyynnin perusteisiin. Lisäksi voitte käydä yhdessä läpi kysymyksiä, joita kysymällä pääset näyttämään kyntesi.
Hanki oma Agentti

Tukea
palkkaneuvotteluun

Mihin kiinnittää huomiota etukäteen? Mikä on yrityksen palkkahaitari, toisin sanoen onko palkkatoiveesi realistinen? Mitkä ovat palkkaneuvottelun yleisimmät kompastuskivet? Näihin kaikkiin kysymyksiin saat tukea omalta Agentiltasi.

Vinkkejä palkkaneuvotteluun
Hanki oma Agentti

Tukea sopimusneuvotteluun

Lomat, edut, koulutusbudjetti. Kilpailukielto, yli kuuden kuukauden koeaika, epäreilu IPR. Agenttisi auttaa sinua hahmottamaan, mitä kaikkea voit pyytää ja milloin sopimusta ei pidä allekirjoittaa. Kauttamme saat myös ilmaiseksi lakimiehen tarkastamaan sopimuksesi ennen allekirjoittamista.

Tätä kaikkea voit pyytää
Hanki oma Agentti

Älä luovi työelämän aallokossa yksin – Liity Talented-yhteisöön!

Talented on digiammattilaisten yhteisö, joka tarjoaa tukea työelämän kiemuroihin ja poistaa työnhakuprosessista informaation asymmetria.

Yhteisöön kuuluu yli 2000 ohjelmistokehittäjää, designeria ja muuta digiammattilaisia. Lisäksi  yhteisöstä löytyy yli 150 kumppaniyrityksemme päätöksentekijöitä aina toimitus- ja teknologiajohtajista rekrytoijiin.

Olet lämpimästi tervetullut yhteisöömme, vaikkei työpaikan vaihtaminen olisi ajankohtaista. Agenttimme ja kaikki aikaisemmin mainitut palvelumme ovat käytössäsi sitten kun niitä tarvitset.

Palvelumme ovat ilmaisia.