Rekrykonsultointi
Joustava, monipuolinen ja moderni tapa rekrytoida teknisiä ja luovia rooleja.

Devaajaystävällistä rekrytointia

Hyvät ohjelmistokehittäjät ovat kiven alla, ja myös alan kärkiyritykset kohtaavat vahvaa kilpailua. Talented on valmentajamainen apukätesi devaajaystävällisessä rekrytoinnissa – yksittäisen rekrytointiprosessin osan tehostamisesta kokonaisvaltaiseen alusta-loppuun avustamiseen.

Kuinka voimme auttaa?

Tekijöiden etsiminen

Apua oikeanlaisten tekijöiden löytämiseen ja kiinnostuksen herättämiseen.

Tekninen tuki

Avustus teknisissä arvoinneissa ja haastatteluissa.

Haastavat rekryt

Auttava käsi haastavien yksittäisten teknisten roolien rekrytoinnissa.

Isot rekrytointihankkeet

Jos suunnittelet useiden teknisten tai luovien roolien rekrytointia lähitulevaisuudessa, olemme tukenasi.

Kokonaisvaltainen tuki

Olemme tukenasi rekrytointiprosessin alusta loppuun. Autamme yritystänne löytämään ja houkuttelemaan oikeanlaiset osaajat taloon, ja avustamme sekä teknisissä arvioinneissa että haastatteluissa.

Rekrytointiprosessi

Tukea koko rekrytointiprosessinne tehostamiseen tai jonkin sen osan hienosäätöön. Autamme mielellämme myös rekrytointiprosessin luomisessa, mikäli strukturoitu prosessi vielä uupuu yrityksestänne.

Rekrytointistrategia

Apua pitkä- ja lyhytaikaisten rekrytointistrategioiden suunnitteluun.

Työnantajamielikuva

Miten haluaisitte asemoitua devaajien mielissä? Työnantajamielikuvan johdonmukainen rakentaminen auttaaa yritystänne erottumaan kuumassa markkinassa, saammeko auttaa?

Rekrykonsultointi vai perinteinen ulkoistus?

Tässä hypoteettinen skenaario: Yrityksenne ulkoistaa yksittäisen rekrytointi prosessin, mikä on kuin ostaisi haluamaansa kalaa kalatiskiltä. Talentedin rekrykonsultoinnissa konsulttimme pukevat päälleen yrityksenne paidat ja muut swagit ja sukeltavat mereen (työmarkkinaan) napatakseen haluamanne kalan.

Meille onnistunut rekrytointi ei ole sama kuin allekirjoitettu työsopimus. Rekrykonsulttimme eivät jahtaa onnistumisperusteisia palkkioita tai ylemmän portaan rekrytointi tavoitteita, he eivätkä myöskään ole jumissa tiettyjen menettelytapojen kanssa – nämä joustavat kameleontit muuttavat pelitaktiikkaansa tilanteen mukaan ja keskittyvät ainoastaan tuottamaan arvoa sekä yrityksellenne että potentiaalisille työntekijöillenne.

right-image
left-image

CASE: Ensto

Tarvitsimme apua Enstolle uudenlaisen ohjelmistokehitystiimin kokoamiseen. Ensto hankki itselleen ohjelmistoteknologiaa, jonka mukana tarpeen jatkokehittää ja ylläpitää hankittua ratkaisua. Talented osoittautui loistavaksi valinnaksi rekryasioiden hoidossa heidän perehtyneisyytensä ja ohjelmistokehitysalan tuntemuksensa vuoksi.

Yhteistyö Enston ja Talentedin välillä sujui mainiosti. Erityisesti Jasmin Talentedilta osasi hankkia meiltä juuri sen tiedon jota tarvitsi asioiden eteenpäin viemiseksi. Hän jaksaa aina olla iloinen ja asioihin heti tarttuva, sekä haastaa pelkäämättä myös asiakkaan selkeyttämään visiota sopivasta uudesta työntekijästä.

Ville Parviainen
Head Of Software
Ensto

Hinnoittelu

Uskomme, että rekrykonsultoinnissa tuntilaskutus on onnistumisperusteista palkkiota paljon tehokkaampi ja reilumpi tapa pitkässä juoksussa – voimme keskittyä laatuun määrään sijaan. Rekrykonsulttiemme tuntihinta riippuu konsultointikeikan pituudesta, vaativuudesta ja laajuudesta.

Rekrykonsultointiasiakkaat eivät ole velvoitettuja maksamaan onnistumispalkkiota tapauksissa, joissa tekijä löytyy Talentedin yhteisöstä.

Jutellaan!

Alina Saari
Team Lead, myynti