Jotta voit keskittyä olennaiseen.
Laskutuskelpoisia tunteja ei kannata hukata projektien etsimiseen – Agenttimme metsästävät sinulle sopivimmat. Jos vasta harkitset freelance konsultti -uraa, autamme sinut alkuun.
Hae omaa Agenttia

Keskity työhön, älä sen etsimiseen.

Freelance konsultin työssä riittää hyviä puolia, mutta kun työpäivän jatkoksi pähkäilee sopimuksia tai selvittelee seuraavaa projektia, voi väsyttää. Silloin on mukavaa, että osan huolista voi ulkoistaa.

Talented Agenteilta saat tukea, kun

 • haluat siirtyä sujuvasti palkollisesta yrittäjäksi
 • etsit seuraavaa projektia
 • tarvitset varmistusta sopimus- ja lakiasioihin

Kirsikkana kakun päälle saat tueksesi yli 2000 softa-alan ammattilaisen verkostomme (yli 600 aktiivista freelance konsulttia) – ei taida olla kysymystä, johon Talentedin väki tai verkosto ei osaisi vastata!

Palvelumme ovat sinulle täysin ilmaisia.

 

Kenelle?

Toimiva freelancer

Uppoudu rauhassa tuottavaan työhön. Me etsimme seuraavan asiakkaasi.
Tsekkaa avoimet projektit

Freelancer uraa miettivä

Kanssamme on turvallista hypätä uuteen.

Pieni yritys vailla projekteja

Tiimi tyhjäkäynnillä? Ei hätää, etsimme teille projekteja.
Lue lisää

Näin se toimii:

1
Ota yhteyttä

Voit olla jo kokenut kettu tai vasta harkita freelanceriksi siirtymistä –  meillä on työkalut ja intoa auttaa sinua kaikissa urasi vaiheissa.

2
Tutustutaan vähän

Kerro meille, kuka olet, mistä tulet ja mitä mieluiten tekisit. Kuvailemalla minkälaiset projektit sinua eniten kiinnostavat (toimiala, teknologiat, kesto, lokaatio), osaamme etsiä juuri sinulle sopivia projekteja.

3
Odota. Me tutkimme tarjonnan.

Voit ottaa rennosti: me etsimme ja esittelemme sinulle projekteja, jotka vastaavat tarpeitasi ja taitojasi.

4
Valitse projekti

Kun kiinnostut projektista, yhdistämme sinut loppuasiakkaan kanssa. Saat meiltä myös tukea tapaamisiin sekä sopimus- ja lakiasioihin.

5
Päätä hintasi

Päätät itse tuntihintasi ja laskutat meiltä tekemäsi tunnit kuukauden lopussa.

6
Jutellaan

Jos haluaisit jutella yrittäjyydestä tai palveluistamme, olemme täällä sinua varten. Jo pelkkä uteliaisuus on hyvä syy olla yhteydessä!

Liity Talented yhteisön Slackiin
Jaa osaamistasi, kysy kysymyksiä ja verkostoidu sekä yritysten että toisten devaajien ja designereiden kanssa!

Olet lämpimästi tervetullut yhteisöömme, vaikkei uuden projektin metsästys tai yrittäjäksi ryhtyminen olisi juuri nyt ajankohtaista. Palvelumme ovat käytössäsi sitten kun niitä tarvitset.
Liity yhteisöön

Talented <3 Konsultit

 • Tukea freelancer konsultiksi siirtymiseen
 • Ulkoistettu asiakashankinta
 • Ei ei-toivottuja työkatkoja
 • Päätät tuntihintasi itse
 • Tukea laki- ja sopimuskysymyksiin
 • Ikkuna markkinaan ja sen kehitykseen
 • Yli 2000 softa-alan ammattilaisen yhteisö (yli 600 aktiivista freelanceria)
 • Koulutukset ja tapahtumat

UKK

Miten saan oman Agentin?

Mikäli haluat Agenttiemme apua, pyydämme ottamaan yhteyttä nettisivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta. Parhaiten Agenttimme voivat auttaa mid-senior tason osaajia, joilla on useampi vuosi kokemusta ja todistettu track record, sillä useimmat asiakkaamme hakevat projekteihinsa kuvatun mukaisia tekijöitä. Yhteisöömme ovat kuitenkin tervetulleita kaikentasoiset kehittäjät, designerit ja muut digiosaajat.

Kerro meille, minkälaisten teknologioiden ja projektien parissa haluaisit työskennellä niin etsimme osaamistasi ja toiveitasi vastaavat projektit ja esittelemme ne sinulle. Ansioluetteloasi ei lähetellä ympäri kyliä, vaan varmistamme aina ensin kiinnostuksesi projektia kohtaan ennen kuin esittelemme profiilisi loppuasiakkaalle.

Millaisia projekteja Talentedin kautta löytyy?

Tavallisesti projektimme ovat yli kuusi kuukautta kestäviä on-site projekteja 100% allokaatiolla. Poikkeuksia toki löytyy. Suurin osa projekteista on Helsingissä.

Entä tuntihinta ja laskutus?

Jokainen konsultti päättää oman tuntihintansa itse ja laskuttaa tehdyt työtunnit kuukauden lopussa Talentedilta. Talented hoitaa loppuasiakkaan laskuttamisen.

Talented ei vie tekijän tuntihinnasta proviikkaa tai muita hämäriä maksuja, vaan palvelumme ovat Talenteille 100% ilmaisia.
Katso kaikki

Projekteja, joista sytyt

Projektityö rullaa mielekkäästi, kun asiakasyrityksessä uskotaan moderniin tapaan tehdä työtä. Olemme valinneet jokaisen yli 150 kumppaniyrityksestämme devaajaystävällisyyden perusteella. Yhteisöltämme varmistamme, ettei se jää pelkäksi sanaksi.

Emme usko nokkimisjärjestyksiin ja arvostamme itseohjautuvuutta. Samoin ajattelevista kumppaneistamme löytyy pieniä startupeja, pelifirmoja, konsulttitaloja ja suuria pörssiyhtiöitä. Kenen kanssa sinun seuraava projektisi käynnistetään?

 

Agentit palveluksessasi

Tiina Hapuoja
Talent Agent
Jani Muuronen
Talent Agent
Tuomas Jomppanen
Talent Agent, CTO
Mirjam Sundkvist
Talent Agent
Jasmin Mäki
Talent Agent