Keskity työhön, älä sen etsimiseen.
Laskutuskelpoisia tunteja ei kannata hukata projektien etsimiseen – agenttimme hoitavat asiakashankinnan puolestasi ja etsivät sinulle taitojasi ja preferenssejäsi vastaavat IT-projektit.

Jos vasta harkitset itsenäisen konsultin uraa, autamme sinut alkuun. Tsekkaa myös Freelance-ohjelmistokehittäjän oppaamme, josta löydät tietoa sekä yrityksen perustamisesta että pyörittämisestä.
Hae omaa agenttia

Näin se toimii:

1
Ota yhteyttä

Voit olla jo kokenut kettu tai vasta harkita yrittäjäksi siirtymistä –  meillä on työkalut ja intoa auttaa sinua kaikissa urasi vaiheissa.

2
Tutustutaan

Kerro meille minkälaiset projektit sinua eniten kiinnostavat (toimiala, teknologiat, kesto, sijainti), niin osaamme etsiä juuri sinulle sopivia projekteja.

3
Ota rennosti

Me etsimme ja esittelemme sinulle taitojasi ja preferenssejäsi vastaavat projektit. Kun kiinnostut projektista, yhdistämme sinut loppuasiakkaan kanssa. Saat meiltä tukea myös tapaamisiin valmistautumiseen sekä sopimus- ja lakiasioihin.

4
Päätä hintasi

Päätät itse tuntihintasi ja laskutat meiltä tekemäsi tunnit kuukauden lopussa. Talented hoitaa loppuasiakkaan laskuttamisen.

5
Jutellaan

Jos haluaisit jutella yrittäjyydestä tai markkinan kehityksestä, olemme täällä sinua varten. Voimme esimerkiksi vinkata, minkälaisia taitoja sinun kannattaisi tulevaisuutta ajatellen lisätä portfolioosi.

Löydä seuraava projektisi

Meillä on viikoittain miljoonien eurojen edestä avoimia onsite- ja remote- softa- ja designprojekteja. Tavallisesti projektit ovat yli kuusi kuukautta kestäviä ja 100% allokaatiolla, mutta poikkeuksia toki löytyy.

Tsekkaa ajankohtainen projektitarjonta ja kerro meille, jos löydät jotain mielenkiintoista. Agenttimme kertovat sinulle mielellään lisää keikoista ja halutessasi yhdistävät sinut loppuasiakkaan kanssa.

UKK

Entä jos en vielä ole yrittäjä?

Ei haittaa yhtään! Tehtävänämme on tehdä yrittäjäksi siirtyminen mahdollisimman helpoksi. Voimme aloittaa ensimmäisen projektisi etsimisen, vaikka sinulla ei olisi vielä yritystä ja olisit vielä palkkatöissä. Suunnittelemme kanssasi aloituksen niin, että laskutettavassa työssä ei synny katkosta, eli voit hypätä suoraan projektiin irtisanomisaikasi päätyttyä. Tarvittaessa tuemme sinua myös yrityksen perustamisessa.

Millaisia projekteja Talentedin kautta löytyy?

Meillä on viikoittain miljoonien eurojen edestä avoimia onsite- ja remote- softa- ja designprojekteja. Tavallisesti projektit ovat yli kuusi kuukautta kestäviä ja 100% allokaatiolla, mutta poikkeuksia toki löytyy.
Avoimet projektit

Entä tuntihinta ja laskutus?

Jokainen konsultti päättää oman tuntihintansa itse ja laskuttaa tehdyt työtunnit kuukauden lopussa Talentedilta. Talented hoitaa loppuasiakkaan laskuttamisen.

Talented ei vie tekijän tuntihinnasta proviikkaa tai muita hämäriä maksuja, vaan palvelumme ovat Talenteille 100% ilmaisia.
Katso kaikki

Haaveena yrittäjyys?

Talented tekee itsenäiseksi ohjelmistokonsultiksi ryhtymisen helpoksi!

Yrityksen perustaminen – Suunnittelemme kanssasi aloituksen niin, ettei laskutettavassa työssä synny katkoksia. Voimme aloittaa ensimmäisen projektisi etsimisen, vaikkei sinulla olisi vielä yritystä ja olisit vielä palkkatöissä. Yrityksen perustaminen on nykyään helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä sen vasta kun ensimmäinen projekti on löytynyt.

Asiakashankinta – Agenttimme etsivät sinulle taitojasi ja preferenssejäsi vastaavat projektit.

Yrityksen pyörittäminen – Yhteisömme jäsenet ovat suositelleet lukuisia kirjanpitäjiä, vakuutuksia ja yrittämisen työkaluja. Kerromme vinkit mielellämme sinullekin, jotta uusi arkesi sujuisi mutkattomasti.

Agentit palveluksessasi

Jani Muuronen
Team Lead
Tiina Hapuoja
Talent Agent
Jasmin Mäki
Talent Agent
Mirjam Sundkvist
Talent Agent
Robin Mäki
Talent Agent
Mikko Launiainen
Talent Agent
Michelle Goh
Talent Agent
Veera Uoti
Talent Agent
Karoliina Heikkilä
Talent Agent