Sano EI ihan kivalle duunille
Onko sulla ihan kiva duuni? Ihan kivat työkaverit ja pomo? Ihan kiva elämä? Vietät aika paljon aikaa maanpäällisestä vaelluksestasi töissä. Eikö olisi mahtavaa, jos siellä olisi oikeesti kivaa?
left-image

Vaihtamalla paranee

Kerro meille suunta, minne haluat urallasi päästä ja millaisia kriteerejä olet asettanut seuraavalle työpaikalle. Meidän jengi on Suomen huippuja lajissa, jossa metsästetään devaajille superkivoja työpaikkoja. Kunhan ensin vähän tutustutaan, osataan suositella just sulle sopivia yrityksiä. Osa varmasti sellaisia, joista et ole ennen kuullutkaan! Joko alat innostua?

Kumppaniksemme – ja tulevaksi työnantajaksesi – ei kelpaa mikä tahansa pulju. Meillä on tiukka seula yritysten suhteen, jotta voidaan suositella sulle työpaikkoja, joissa devaajan on hyvä olla. Kriteereitämme ovat mm. modernit työskentelytavat, matala hierarkia ja itseohjautuvuus.

Tutustumisen ja suositusten jälkeen yhdistetään sut suoraan niiden yritysten kanssa, jotka saa sukat pyörimään jaloissasi. Mikäli haluat, olemme tukenasi läpi koko rekrytointiprosessin sparraten teikäläistä työhaastatteluita ja sopimusneuvotteluita varten.

Nosta jalat pöydälle ja anna meidän löytää sulle oikeesti kiva työ. Se on duuniamme, ja sinulle täysin ilmaista!