fi en

Top 5 työpaikat IT-alalla 3/2020

26 Mar 2020 by Janne Kuikka

Tällä hetkellä tapetilla on se, kuinka yritykset aloittelevat YT-kierroksia, lomautuksia, jopa irtisanomisia saattaa olla tiedossa. Kaiken tämän epävarmuuden keskellä voi työpaikan vaihtaminen tuntua hyvinkin vieraalta ajatukselta.

Olemme kuitenkin huomanneet, että vaikka jotkin yritykset ovatkin hiljentäneet vauhtia, on uusia uramahdollisuuksia edelleen avoinna paljon. Haluamme tuoda esiin näitä positiivisia asioita ja yksi tapa on antaa ilmi kumppaniverkostomme avoimia työpaikkoja.

Vain Talentedin verkostoa tarkastellessa voi huomata, että avoinna on edelleen satoja työmahdollisuuksia. Tässä muutama meidän mielestämme mielenkiintoinen nosto, olkaa hyvä!

Wolt – Head of Infrastructure

Kotimaisten ruokakuljetuspalveluiden primus motor, jonka toiminta senkuin vaan jatkaa kasvamistaan. Vankka rahoitus, kunnianhimoinen kasvustrategia, innovatiiviset ratkaisut ja erinomainen me-henki tekevät Woltista yhden maamme mielenkiintoisimmista ohjelmistoalan työpaikoista. Tässä pestissä on kyse täysin uudesta roolista talon sisällä: Sinä ja tiimisi kantaisitte vastuun siitä, että tekninen toteutus pysyy kasvun kyydissä.

#AWS #kubernetes #terraform

Grib3D – Engine Developer

Maailman ensimmäinen 3D-mallinnusta tekevä softa nimenomaan AR (agumented reality) -käyttöön. Grib luo 3D/VR oppimisalustaa, josta hyötyvät niin lapset, harrastajat kuin opettajatkin. Merkitystä tekemiselle ei siis tarvitse kauempaa hakea! Tässä roolissa keskiössä on uuden XR-moottorin rakentaminen sekä XR-tiimin kokoaminen ja johtaminen. Tämän pestin vetovoimaa lisää, että hommia saa painaa erittäin mielenkiintoisten teknologisten ratkaisujen parissa.

#xr #vr #ar #3d #C++

Huutokaupat.com/Mezzoforte – Frontend Developer

Huutokaupat.com on nimensämukaisesti kauppapaikka, jossa niin yksityishenkilöt kuin yritykset voivat realisoida omaisuuttaan rahaksi, simple as that. Palvelussa on kova liikenne, joten tässä pääsee tekemään isolle käyttäjämäärälle elämää ja kaupantekoa helpottavaa ratkaisua. Kauppa se on mikä kannattaa nimittäin. Taustalla painaa timanttinen tiimi, joilla painotus enemmän backendissä, joten toivottavaa olisi että frontti olisi uuden tekijän leipälaji.

#react #redux #flow 

Nightingale – DevOps Engineer

Kroonisten sairauksien havainnointia ja ennaltaehkäisyä, eli suurta merkitystä tehdylle työlle tarjoaa Nightingale, joka tekee dataan, tieteeseen ja teknologiaan pohjautuvia ratkaisuja. Näiden ratkaisuiden avulla voidaan potentiaalisesti olla parantamassa jopa miljardien ihmisten terveyttä. Tässä kyseisessä tehtävässä toimit niin kuluttajatuotteen kuin talon sisäistenkin palveluiden parissa, varmistaen että kaikki toimii, kaiken aikaa.

#DevOps #AWS #Nutanix #Kubernetes #Docker

Remedy – Graphics Programmer

Max Payne, Control, DeathRally, Alan Wake. Tässä vain muutama nimi, josta Remedy tunnetaan. Yksi maailman tunnetuimpia pelitaloja, jossa pääsee työskentelemään alan ehdottomien huippujen kanssa todella kansainvälisessä ympäristössä. Remedyn pelit keräävät aina suuren huomion ja ne menestyvät niin kaupallisesti kuin myös arvosteluissa. Tässä tehtävässä pääsisit luomaa parempaa pelikokemusta pelaajille ja olemaan mukana luomassa seuraavan sukupolven Remedy -menestystarinaa.

 #C #C++ #OpenGL #Vulkan

 

Mikäli jokin näistä resonoi tai haluat ihan yleisesti keskustella uratavoitteistasi ja millaisten polkujen kautta voisit saavuttaa ne, ota yhteyttä niin jutellaan!


Talented on ohjelmistokehittäjien yhteisö, joka pyrkii ravistelemaan yleistä tapaa rekrytoida ohjelmistoalan ammattilaisia Suomessa ja maailmalla. Yhteisöön kuuluu yli 2000 ohjelmistokehittäjää ja yli 150 kumppaniyritystä. Talented auttaa yhteisönsä jäseniä uusien työpaikkojen ja projektien löytämisessä, urapolun pohtimisessa ja yrittäjäksi ryhtymisessä täysin ilmaiseksi. Liity yhteisöön!

Tukea työnhakuun tai urapolun pohdintaan? Hae omaa Agenttia!👇

Pysy kärryillä!

Tilaa uutiskirjeemme niin tiedät, mistä ohjelmistoalalla pöhistään. Kuulet myös kootut vinkit työnhakuun ja itsenäisen konsultin arkeen.

Yrityksen edustaja, tilaa alan ajankohtaiset kuulumiset täältä →.

Jättämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt vastaanottavasi kuukausittaisen uutiskirjeemme tietosuojaselosteemme mukaisesti.