fi en

Nämä yritykset rekrytoivat koronakesänäkin: Columbia Road, Arilyn, Robu, Wolt, Vincit

30 kesä 2020 by Janne Kuikka

Haastavan koronakevään jäljiltä on aika lähteä kirimään menetettyä kasvua kiinni. Kun suurin osa Suomen IT-yrityksistä odottelee vielä toisen aallon mahdollista tulemista, seuraavat yritykset pistävät pökköä pesään rekrytoinneissaan.

Arilyn

Arilyn tekee pilvessä pyörivää lisätyn todellisuuden plattaa, jota käytetään eri markkinoinnin osa-alueisiin. Tämä nuori ja kasvava yritys on jo useamman vuoden marssinut globaalin AR -liikkeen eturintamassa, ja tuonut lisättyä todellisuutta osaksi markkinointia. 

Viime aikoina yhtiö on tehnyt yhteistyötä muun muassa UPM:n sekä Roni Backin kanssa tuodakseen kierrätystä ja kestävän kehityksen tekoja lähemmäs käyttäjän arkea. Mikäli mielenkiintoinen lisätyn todellisuuden tekeminen kiinnostaa, niin yritys etsii nyt uusia työkavereita AR kehityksen puolelle avoimen hakemuksen muodossa.

Augmented Reality Development, Helsinki

#python # django #aws #ar #backend

Robu

Vuonna 2016 perustettu konsulttitalo, joka keskittyy eksklusiivisesti terveydenhuoltoon. Kulunut kevät on ollut terveydenhuollolle melkoinen stressitesti ja ajanut paitsi henkilöstön, myös alan softan äärirajoille. Robu on kuitenkin painanut vahvasti läpi kevään, ja onkin kovassa kasvussa ja työllistää tätä nykyä vajaa 20 henkeä.

Vauhti ei näytä hiljenevän, sillä yritys juuri nyt etsii riveihinsä sekä frontend että backend tekijää. Tarjolla todella merkityksellistä tekemistä asioiden parissa, jotka tekevät meidän jokaisen elämästä parempaa.

Frontend developer, Helsinki

Backend developer, Helsinki

#java #node #python #angular #vue #react

Columbia Road

Erinomaisella kasvun tiellä oleva yhtiö on rekrytoinut koko kuluneen vuoden aktiivisesti. Growth Hackingin ja digitalisaation kärjessä porskuttava yhtiö tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia projekteja sekä työpaikan, jossa viihdytään aidosti.

Columbia Road on ollut Talentedin Insights -seuranna kestomenestyjä jo viime vuonna, eikä vauhti ole hidastunut tänäkään vuonna. CR on tehnyt henkiömäärässä yli 20% nettokasvua tämän vuoden aikana. Mielenkiintoiset projektit muun muassa VR:n kanssa ovat omiaan houkuttelemaan tekijöitä mukaan Roadie jengiin.

Software Developer, Helsinki

#scala #go #python #javascript #webdevelopment #growthhacking

Wolt

Ruokakuljetuspalvelu Wolt on ollut poikkeuskevään menestyjä. Kun ihmiset mitä suurimmissa määrin pysyttelivät kotona, pelasti Woltin palvelu monet lounaat, dinnerit ja viikonloput. Palvelun kysyntä on ollut suurta ja käyttäjämäärät nousseet. Tämä on näkynyt myös tekemisessä, sillä Wolt on rekrytoinut ahkerasti pitkin kevättä lukuisiin projekteihin. Kesä ei näytä tuovan muutosta tilanteeseen vaan tekemistä löytyy edelleen monelta eri kaistalta.

Mikäli käyttäjäystävällisten ja isojen käyttäjämäärien applarin kehittämen kiinnostaa, Wolt hakee nyt tekijöitä lukuisiin eri rooleihin.

Backend Engineer, Helsinki

Team Lead, Helsinki

Frontend Engineer, Helsinki

Mobile iOS Engineer, Helsinki

>> Katso kaikki

Vincit

Konsulttitalo Vincit toimii paitsi maanlaajuisesti, myös ulkomailla. Konsulttiyhtiöille koronakevät on varmasti tuonut monenlaisia haasteita, niin projektien lykkäämisestä ja loppumisesta kuin hintojen laskustakin johtuen. Vincit on selvinnyt ainakin tähän asti helpommin kuin mitä alkukevään YT-uutiset kuullessa odotettiin, ja tiettävästi irtinsanomisilta on vältytty. Tiimejä on kasvatettu isolla kädellä, ja Talented Insights -raportin mukaan Vincitin tämän vuoden nettokasvu henkilömäärällä mitattuna on ollut yli 30 henkeä.

Kesän aikaan rekrytoidaan ympäri Suomen. Halu olla alansa paras tai kehittyä sellaiseksi leimaa vahvasti tekemistä tässä talossa, jossa on monipuolisia projekteja laidasta laitaan. Tylsää ei täällä varmasti tule.

Mobiilikehittäjä, Helsinki, Turku, Tampere, Oulu

Ohjelmistokehittäjä, Helsinki, Turku, Tampere, Oulu

#react #angular #vue #java #kotlin #node #clojure #.net #c# #Python #c++ #IOT

 

Kartoita omat työmahdollisuutesi Talentedin kanssa – Löydämme sinulle unelmiesi työpaikan tai konsulttikeikan!

Hae omaa Agenttia


Talented on ohjelmistokehittäjien yhteisö, joka pyrkii ravistelemaan yleistä tapaa rekrytoida ohjelmistoalan ammattilaisia Suomessa ja maailmalla. Yhteisöön kuuluu yli 2000 ohjelmistokehittäjää ja yli 150 kumppaniyritystä. Liity yhteisöön täällä ja jaa osaamistasi, kysy kysymyksiä ja verkostoidu sekä rekrytoivien yritysten että toisten devaajien ja designereiden kanssa!

Lisäksi Talented auttaa ohjelmistoalan ammattilaisia uusien työpaikkojen ja projektien löytämisessä, urapolun pohtimisessa ja yrittäjäksi ryhtymisessä täysin ilmaiseksi.

Mikäli haluaisit tukea työnhakuun tai urapolun pohdintaan, hae omaa Agenttia!👇